Prințul Charles vrea să reia legătura cu Meghan Markle și prințul Harry / Getty Images
Actualitate

Prințul Charles vrea să reia legătura cu Meghan Markle și prințul Harry / Getty Images

Noi dezvăluiri despre relația dintre prințul Charles și fiul său. Motivul pentru care s-ar putea să nu-l ierte niciodată pe Harry

Tensiunile izbucnite între prințul Harry și rudele sale nu s-au domolit nici acum, la aproape două luni de la difuzarea interviului acordat de ducele de Sussex și de soția sa, Meghan Markle, realizatoarei Oprah Winfrey. Mai mult de atât, o sursă apropiată familiei regale susține că prințul Charles s-ar putea să nu-l ierte niciodată.

Potrivit Daily Star, o sursă apropiată familiei regale din Marea Britanie susține că prințul Charles este încă supărat pe fiul lui, pentru comentariile pe care le-a făcut în cadrul interviului acordat lui Oprah.

De ce nu l-a însoțit Meghan Markle pe prințul Harry la concertul caritabil "Vax Live" din Los Angeles pentru a promova vaccinarea

Conform acestei surse, relația dintre prințul Charles și fiul său, Harry, s-a deteriorat mult de când a plecat în Statele Unite ale Americii, însă lucrurile s-au înrăutățit după comentariile făcute în cadrul interviului acordat realizatoarei americane.

Mai mult de atât, se pare că întâlnirea avută la înmormântarea prințului Philip nu i-au ajutat să facă pace. Mai mult de atât, Charles a refuzat să-și vadă fiul între patru ochi, temându-se că acesta ar putea face publice detalii din cadrul întâlnirii.

”La cum merg lucrurile, Charles s-ar putea să nu-l ierte niciodată pe Harry, care n-a ajuns la o înțelegere nici cu bunica lui. Ea simte că își pune mândria mai presus de monarhie și are destule pe cap de când i-a murit soțul.”, a dezvăluit sursa respectivă.

printul harry si meghan markle
DUBLIN, IRELAND - JULY 10: Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex arrive at Dublin city airport on their official two day royal visit to Ireland on July 10, 2018 in Dublin, Ireland. It is the royal couple's first foreign trip together since they were married earlier this year. (Photo by Charles McQuillan/Getty Images)

Citește și: Biograful prințesei Diana nu întrevede o împăcare curândă între prințul Harry și William. Ce crede acesta despre relația dintre cei doi

De asemenea, aceeași sursă a dezvăluit că prințul William a vorbit cu fratele lui după funeraliile ducelui de Edinburgh.

Nu au ajuns să vorbească la fel de des ca înainte, însă William își dorește să păstreze o relație civilizată, nu să stârnească discuții inutile.”, a mai adăugat sursa respectivă.

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry 

Harry a vorbit despre prințul Charles și prințul William - care sunt primul și al doilea la rând la tron ​​- și pozițiile lor în familia regală în timpul interviului său Oprah din martie.

 

"Tatăl meu și fratele meu sunt prinși în capcană. Nu pot pleca. Și am o compasiune imensă pentru asta", a spus Harry despre faptul  sunt obligați  preia locul la tron.

De asemenea, ducele și ducesa de Sussex au acuzat mai mulți membrii ai familiei regale, fără a da nume, de comentarii rasiste, spunându-i lui Oprah că au existat „îngrijorări și conversații” despre cât de închisă va fi pielea lui Archie înainte ca acesta să se nască.

Citeşte şi: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Cel care a răspuns primul la acuzațiile aduse de cei doi, a fost prințul William, spunând reporterilor în 11 martie că „nu suntem o familie rasistă”. Iar conform unui prieten al lui Meghan și Harry, conversațiile dintre prințul Harry, William și tatăl lor "nu au fost deloc productive" după interviul șocant.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri