miranda kerr
Divertisment

Miranda Kerr (mirandakerr / 04.12.2018): @marieclaireau" Supplied by Instagram.com/face to face

Miranda Kerr - mama, model si antreprenoare. Cum arata o zi din viata ei

Miranda Kerr a fost numita, in multe randuri, una dintre cele mai frumoase femei din lume. La 35 de ani, fostul ingeras Victoria Secret pare sa aiba viata perfecta: este mama a doi copii, are o casnicie fericita si este o femeie de afaceri prospera.

In 2009, Miranda si-a lansat propria linie de cosmetice pentru ingrijirea pielii, denumita Kora Organics, dupa numele unui tip de meditatie tibetana budista.  

In prezent, Kerr locuieste in Santa Monica impreuna cu sotul ei, co-fondatorul platformei Snapchat, Evan Spielgel, fiul lor, Hart, si Flynn, baietelul rezultat din casnicia cu Orlando Bloom.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Cum reuseste sa impace viata de familie cu cea de afaceri, ce activitati are intr-o zi obisnuita, aflam dintr-un interviu acordat publicatiei The Cut:

Intr-o dimineata obisnuita:

Sotul meu se trezeste la 5:30 si, odata ce am deschis ochii, nu mai pot adormi. Meditez timp de jumatate de ora si imi setez obiectivele pentru ziua care a inceput. Cand termin este 6:00 - 6:15, Flynn vine la noi in camera si trebuie sa il pregatesc pentru scoala.

In general, aleg in noaptea de dinainte hainele pentru a usura lucrurile; acum are 7 ani, este foarte constient de ceea ce va purta. Ma imbrac si luam micul dejun impreuna. Imi place foarte mult painea Ezekiel cu avocado si incep fiecare zi cu extract de fructe noni si suc de mere.

Il duc pe Flynn la scoala in zilele cand nu este cu tatal sau. Biroul meu este la colt de strada, ceea ce face situatia foarte convenabila. In functie de programul meu, voi merge la birou sau ma voi intoarce acasa si voi da telefoane sau voi avea intalniri de acolo.

"Cred cu toata inima in aceasta afacere"

O zi la birou:

Cand sunt la birou, raman acolo de la 8:30 pana la 16:00. Ziua mea presupune e-mailuri, apeluri tip conferinta si dezvoltare de produse. Supraveghez fiecare aspect al afacerii. Sunt obsedata de control si trebuie sa ii invat pe oameni sa isi faca treaba. Tot ambalajul, tot proiectul, fiecare cuvant din spatele cutiei vin de la mine.

Vorbesc cu cei de la laboratoare despre forumulele si ingredientele pe care vreau sa le includ in produsele mele si despre modul in care ne vom asigura ca lucreaza eficient pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pot fi la telefon cu graficianul sau cu echipa din Australia, lucrand cu marketingul sau departamentul de social media. Este interesant.

Mi-am investit toti banii in aceasta companie. Nu este vorba doar despre faptul ca mi-am asociat imaginea cu brandul. Aceasta a fost ideea mea, conceptul meu, copilul meu. Cred cu toata inima in aceasta afacere si ma reprezinta in totalitate. tot ce pot pentru a ma asigura ca sunt in topul fiecare mici parti din ea.

Miranda Kerr, in postura de mama

Despre biroul sau din Santa Monica

Este foarte mic. La parter avem birourile tuturor, o mica bucatarie si o baie. La etaj avem o sala de conferinte, unde ne intalnim. Are lumina multa si avem cateva orhidee acolo si cristale de cuart. Avem o tabla cu multe cuvinte pozitive si imagini ale ingredientelor cheie.

Exista, de asemenea, o canapea mare, astfel incat sa putem sta jos si sa avem conversatii sau, uneori, sa meditam. Dar nu este un birou mare. In Australia am un birou mai mare pentru ca am 30 de angajati acolo. Biroul de aici are doar doi ani.

Despre obligatiile de mama

Il iau pe Flynn de la scoala la 16:15. Cand este cu mine, toata lumea din echipa mea stie ca trebuie sa terminam tot ce avem de facut inainte de ora 16:00. Imi pot trimite un e-mail sau sa ma sune daca se intampla ceva. Sunt destul de accesibila tot timpul, cu exceptia cazului in care dorm.

Cand ne intoarcem acasa, uneori Flynn poate avea o intalnire de joaca, apoi luam cina devreme. Isi face dus, isi pune pijamalele si e deja in pat pana la ora 19:00. Citim trei scurte povestiri, meditam, spunem o mica rugaciune, apoi mergem la somn.

Am fost ocupata inainte, dar de cand il am pe Flynn sunt si mai si. Asadar, trebuie sa ma asigur ca planific si prioritizez pentru ca altfel nu as reusi sa termin nimic din ce imi propun. In acest punct al vietii mele am, in sfarsit, o rutina zilnica. Inainte, cand eram model, fiecare zi era complet diferita de cea anterioara.

Despre concentrare si organizare

Incerc sa ma bucur de moment, oriunde ma aflu. Cand sunt cu Flynn, sunt constienta de faptul asta. Cand sunt departe de el, lucrez. Planificarea sau prioritizarea sunt cheia pentru a face lucrurile sa mearga fara probleme si in mod eficient.

De asemenea, am o doamna care lucreaza cu mine de ceva timp, gestionand tot ce tine de programul meu. Deci, fie ca este vorba despre modeling sau intalniri pentru Kora, am totul pus in calendar.

"Somnul este foarte important"

Despre cariera de model

Inca fac modeling, dar am vrut sa ma dedic mai mult familiei mele si afacerii Kora. Inainte de copiii mei, as fi pozat sase zile pe saptamana, dar acum ar fi prea mult. Daca reusesc sa fac cate un pictorial pe langa treaba mea de zi cu zi, atunci o fac. Altfel, prioritatile mele sunt familia mea si Kora.

Ce face intr-o seara

Dupa ce Flynn este in pat, cobor si ma pregatesc pentru Evan. Stam si luam cina, facem baie si de multe ori doar vorbim. El e obosit si se culca, iar atunci ma intorc la e-mailuri, in special pentru a le raspunde celor din Australia. Cele urgente sunt prioritare, iar celor pe cele care nu reprezinta o urgenta le las pentru a doua zi. Ma pun in pat destul de devreme. Somnul este foarte important. Dorm intre sapte pana la opt ore. Opt este ideal, dar sapte sunt suficiente.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri