misterele vienei
Divertisment

Serialul Misterele Vienei (Vienna Blood) aduce pe ecran viața din Viena anilor 1900, centrul noilor idei de filosofie, știință și artă, însă o parte întunecată amenință să distrugă liniștea orașului.

Mistere de nedeslușit și criminali periculoși în Viena secolului trecut. Totul despre serialul care te va ține cu sufletul la gură

Serialul Misterele Vienei (Vienna Blood) aduce pe ecran viața din Viena anilor 1900, centrul noilor idei de filosofie, știință și artă. O parte întunecată amenință însă să distrugă liniștea orașului.

Dacă vrei să urmărești filme și seriale pe telefon sau tabletă, descarcă aplicația Digi Online, creează-ți cont și primești acces la serviciul de streaming.

Vezi Misterele Vienei (Vienna Blood) începând cu duminică, 12 iulie, la ora 22:00, în aplicația Digi Online, pe canalul Epic Drama, aici

În serial, Max Lieberman (Matthew Beard) e studentul renumitului psihanalist Sigmung Freud, când ajunge să fie implicat într-o serie de crime neobișnuite.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Max îl cunoaște pe Oskar Rheinhardt (Jürgen Maurer), detectiv inspector ce se ocupă de cazurile bizare, și începe să ajute investigațiile din Viena. Cu ajutorul abilităților sale excepționale de percepție și criminalistică, precum și experienței în comportamentul uman, reușește să rezolve unele dintre cele mai misterioase cazuri din oraș.

În primul episod al seriei, Max e chemat de inspectorul Rheinhardt pentru a-l ajuta cu un caz misterios ce a avut loc în condiții supranaturale. El descoperă un fir al investigației ce îl duce de pe acoperișurile Vienei în cercurile spirituale înalte ale orașului.

Serialul e bazat pe romanele “Vienna Blood”, ale lui Frank Tallis, și are o echipă de producție excepțională, printre care se numără scenaristul Steve Thompson (cunoscut pentru producțiile Jericho și Sherlock) și regizorul Robert Dornhelm, nominalizat la Premiile Oscar.

Vezi Misterele Vienei (Vienna Blood) începând cu duminică, 12 iulie, la ora 22:00, în aplicația Digi Online, pe canalul Epic Drama, aici

Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store. Vezi chiar acum ce alte filme și seriale sunt disponibile!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?