deea și dinu maxer
Divertisment

Deea și Dinu Maxer au spus adio unei relații de 18 ani. / Foto: Facebook

Momentul stânjenitor pe care l-a trăit Dinu Maxer atunci când l-a întâlnit pe iubitul fostei sale soții: „Robert i-a deschis ușa”

Au trecut două luni de când Dinu și Deea Maxer au decis să divorțeze. Dansatoarea și cântărețul au o relație bună chiar și după despărțire, asta pentru că vor să le ofere celor doi copii pe care îi au împreună stabilitate și o familie unită. Cei doi au trecut rapid peste despărțire, ambii găsindu-și fericirea în brațele altor parteneri. 

Potrivit declarațiilor Deei Maxer, Dinu l-a cunoscut deja pe actualul ei iubit, însă momentul când aceștia au dat nas în nas a fost unul destul de stânjenitor. Dansatoarea a povestit în cadrul unui interviu oferit la emisiunea „La Măruță” că Dinu și Robert, actualul ei iubit, s-au întâlnit chiar la intrarea în apartamentul ei. Iubitul dansatoarei a fost cel care i-a deschis ușa fostului ei soț.

Citește și: Deea Maxer, primele declarații despre divorțul de Dinu: "Lucrurile erau cumva toxice pentru toată lumea". Ce defecte are fostul ei soț

„Dinu l-a cunoscut pe Robert. Dinu a bătut într-o dimineață la ușă să îmi aducă niște acte și Robert i-a deschis ușa. Când am avut un spectacol împreună cu Dinu, Robert a fost cu mine. Nu se aștepta nimeni. Nu e o chestie confortabilă, dar am fost surprinsă de maturitatea amândurora”, a povestit Deea. 

Mai mult, în urmă cu câteva săptămâni, Dinu Maxer și Robert Drilea s-au întâlnit la un eveniment, acolo unde Deea și fostul soț erau invitați. Artistul nu a avut nicio problemă să discute cu actualul iubit al Deei, ba chiar au stat împreună la evenimentul din Giurgiu.

„Nu mi-a plăcut ce a scris presa fiindcă a spus așa: «Dinu, pus în fața faptului împlinit. S-a întâlnit nas în nas». Nu e adevărat. Deea mi-a spus: «O să vin însoțită de Robert la respectivul botez», care a fost în Giurgiu. Îi zic: «Ok, dar nu poți să-l inviți la masă. Aveam un număr de tacâmuri». Zice: «Nu, nu, nu. Rămâne afară, în zona unde se fumează și acolo o să stăm împreună». Vrei să-ți spun că am mers și am stat un sfert de oră de vorbă cu ei? Nu am nicio treabă. Acolo l-am cunoscut. Nici el, nici Ada nu au fost în relații… N-ai idee cât de fericit sunt (n.r. pentru că Deea a găsit pe cineva)”, a afirmat Dinu la XNS.

Citește și: Dinu Maxer, despre motivul care a dus la despărțirea de Nicoleta Luciu, în 2005, după 8 ani de iubire. Formau un cuplu superb

De asemenea, Dinu Maxer a declarat că nu-l știa pe Robert dinainte, ci că a aflat de el abia după ce s-a cuplat cu fosta lui soție. Deea Maxer a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță că l-a cunoscut pe Robert după Paște, prin intermediul unor prieteni.

„Părerea mea, căci a ei nu o știu, nu. (n.r. nu s-a supărat că Deea și-a făcut o relație) Am reușit să mă desprind, am reușit să pun punct. La evenimentul la care ne-am întâlnit, unde am prezentat și am cântat împreună, am dat noroc cu Robert. Nu a avut nimeni niciun resentiment împotriva lui. Da, sigur că da. (n.r. îl cunoaște pe noul iubit al Deei) Îl știam de pe Instagram. L-am cunoscut atunci mai bine. Nu îl știam înainte de divorț, cum s-a speculat. Vreau să spun lucrul acesta, nu ne-am întâlnit niciodată, nu a fost în cercul nostru de prieteni, Deea l-a cunoscut după divorț.”, susține Dinu.

Deea și Dinu Maxer au divorțat la notar

La sfârșitul lunii martie, Dinu și Deea Maxer au anunțat separarea, ce a venit și cu semnarea actelor de divorț:"Noi nu ne-am certat, ne-am despărțit. Sunt niște nuanțe pe care sper să le înțeleagă oamenii. Noi am fost un cuplu care s-a iubit foarte mult, la noi au primat fidelitatea, sinceritatea. Am fost fideli până s-au depus actele de divorț, am fost sinceri amândoi. Eu nu pot să-i reproșez ceva în acest sens Deei și nici ea mie", a declarat Dinu Maxer la tv.

Citește și: Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită, la câteva săptămâni de la divorțul de Deea: "Ce înseamnă prea devreme? O luăm treptat"

Când au luat decizia despărțirii, Dinu și Deea au făcut partajul, iar ea a cumpărat un apartament chiar în blocul în care au locuit împreună, totul pentru ca cei doi copii să resimtă cât mai ușor destrămarea familiei. Acum, Deea locuiește alături de Maysa la etajul doi, iar Dinu și Andreas, fiul lor, care și-a dorit să rămână cu tatăl lui, stau la etajul cinci. Se văd zilnic cu toții, ceea ce nu pune presiune pe cei mici, care se simt mai liniștiți.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri