Motivul banal pentru care un bărbat a vrut să anuleze nunta cu logodnica sa/ Shutterstock
Divertisment

Motivul banal pentru care un bărbat a vrut să anuleze nunta cu logodnica sa/ Shutterstock

Motivul banal pentru care un bărbat a vrut să anuleze nunta cu logodnica sa: „Eu nu văd o problemă în asta”

O femeie s-a plâns pe rețelele de socializare după ce logodnicul ei a amenințat-o că anulează nunta dintr-un motiv banal. Tânără nu știe cum să-l facă pe iubitul ei să se răzgândească și în același timp să nu renunțe la plăcerile sale. 

În mod tradițional, căsătoria înseamnă pentru ambii parteneri un început nou ca și familie și mai puțină distracție. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat în prezent, iar tinerii care își doresc să întemeieze o familie vor să continue și după căsătorie nopțile de distracție, împreună sau separat. Deși acest lucru ar trebui discutat înainte de a se ajunge la planificarea nunții, se pare că o femeie trece printr-o problemă existențială. Aceasta a explicat totul pe o platformă de socializare.

Potrivit femeii, partenerul său are probleme cu încrederea, amenințând-o că va anula nunta dacă aceasta se mai întoarce târziu de la ieșirile sale cu prietenele. Aceasta a recunoscut că obiceiurile sale au cauzat „probleme majore” în relația lor.  

Citește și: O tânără amnezică se trezește frecvent crezând că are șase ani: ”E îngrozitor, logodnicul meu e obligat să-mi amintească cine e!”

„Este nerezonabil să vii acasă la 4 dimineața de la o ieșire cu prietenii atunci când ești într-o relație? Am făcut asta de două ori, în ianuarie anul trecut și acest lucru mi-a provocat probleme majore în relația cu iubitul meu. Am discutat despre acest lucru și am crezut că s-a rezolvat totul, mai ales că în luna aprilie ne-am logodit. De atunci am început să planificăm nunta și totul a decurs foarte bine până acum trei săptămâni, când am pierdut noțiunea timpului și m-am întors de la o petrecere la ora 4 dimineața. Când am ajuns acasă am început să ne certăm și el mi-a spus că nu vrea să se mai căsătorească cu mine. Am crezut că a spus-o la nervi, însă de atunci, a refuzat să mai vorbească despre asta și nu mai vrea să discute despre planificarea nunții noastre. El nu este o persoană foarte sociabilă și nu iese în oraș. Doar lucrează, merge la sală și își petrece timpul cu familia. Nu e genul să mă controleze, însă are o problemă cu faptul că mă întorc la 4 dimineața acasă. Eu nu văd o problemă în asta. El are 27 de ani și eu am 29. Spune că simte că nu-l respect. Cred că are probleme cu încrederea pentru că atunci când ne-am cunoscut eram într-o relație la distanță și nu prea funcționa.”, a scris femeia pe o platformă de socializare, sperând să primească câteva sfaturi imparțiale despre ce ar putea să facă mai departe. 

Utilizatorii au încercat să o ajute pe femeie și au lăsat câteva sfaturi în secțiunea de comentarii, asigurând-o pe aceasta că dacă nu a greșit cu nimic și este fidelă, nu are de ce să-și facă griji cu privire la ieșirile sale. „Ocazional ies cu prietenele mele și stau toată noaptea, iar soțul meu râde de fiecare dată când mă întorc acasă. Nu este nimic greșit la tine”, a scris un utilizator, în timp ce altul a spus: „Trebuie să purtați o discuție deschisă despre asta. Să fie onestitate din ambele părți. E clar că îl supără, iar tu trebuie să înțelegi de ce”. 

Citește și: O profesoară de 48 de ani vrea o familie cu iubitul care nici nu era născut când ea se căsătorea prima dată: "Ne-am înțeles imediat"

„Nu e nimic în neregulă să ieși afară și să te întorci la ora 4 dimineața. Dar pare să existe o diferență de cum vedeți voi lucrurile și asta trebuie discutat”, spune al treilea utilizator. 

Etichete: nunta , cuplu , cearta , logodnic

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri