meghan markle si printul harry
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle, alături de restul familiei regale la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Motivul pentru care familia regală nu a fost de acord cu relația prințului Harry cu Meghan Markle. Totul are legătură cu trecutul ei

Sunt căsătoriți de mai bine de cinci ani și au împreună doi copii. Cu toate acestea, povestea de iubire a prințului Harry cu Meghan Markle nu a fost privită cu ochi buni niciodată. Familia regală nu a fost încântată de partenera ducelui de Sussex și au existat divergențe încă de la anunțul logodnei lor. Membrii regali considerau că relația lor nu va rezistat și unul dintre motivele expuse era că Meghan a fost actriță. 

Harry și Meghan au făcut o serie de dezvăluiri inedite în cadrul documentarului lansat anul trecut. Cei doi au vorbit despre primele zile ale relației lor, dar și despre primele întâlniri cu familia regală. Prințul a recunoscut că rudele sale nu au fost de acord cu noua lui iubită și că o mulțime de oameni, chiar și fratele său, s-au îndoit de relația lor. El a expus atunci și motivul pentru care aceștia au considerat că povestea lor de dragoste nu va fi una de lungă durată. 

Citește și: Kate Middleton, „rănită și insultată de afirmațiile făcute de Meghan Markle și prințul Harry”. Ce decizie ar fi luat ea și William

Harry a recunoscut că, inițial, familia sa a fost „impresionată” când a văzut-o pe Maghan, fiind surprinși că „roșcovanul se întâlnește cu o femeie atât de frumoasă”. Cu toate acestea, el i-a acuzat pe membrii regali că au judecat-o greșit pe soția sa, considerând-o o „actriță americană”, susținând că profesia ei de atunci era considerată „cea mai mare problemă”. 

„Îmi amintesc când familia mea a întâlnit-o pentru prima dată pe Meghan și a fost incredibil de impresionată. Unii dintre ei nu știau cum să reacționeze. Au fost surprinși că un roșcovan ca mine poate avea o femeie atât de frumoasă și de inteligentă. Dar faptul că mă întâlneam cu o actriță americană a fost probabil ceea ce le-a întunecat judecată cel mai mult. Credeau că fiind actriță, relația noastră nu va dura prea mult”, a povestit prințul Harry, în timp ce Meghan a adăugat: „Chestia cu actrița a fost cea mai mare problemă și e destul de amuzant. Oamenii din Marea Britanie nu vedeau cu ochi buni Hollywood-ul”. 

Ce neînțelegeri ar exista între prințul Harry și Meghan Markle

Meghan Markle este „supărată” de ideea că prințul Harry își dorește să se întoarcă în Regatul Unit să-și reia „vechea viață”, potrivit unei surse citată de jurnaliștii de la nypost.com. Jurnalistul Mark Boardman susține că ducii de Sussex, care au renunțat la rolurile regale la începutul anului 2020, au neînțelegeri privind viitorul lor, întrucât Harry și-ar dori să-și reia viața de la Londra.

„Viața socială a lui Harry a avut de suferit în ultimii ani. Pare să se fi distanțat de prietenii lui din Londra”, a spus Mark într-un interviu pentru OK! Magazine, potrivit sursei citate. „În timpul vizitelor la Londra, el stă în hoteluri și evită aparițiile publice. Dar nu există nicio îndoială că îi este dor de prietenii lui”, a mai spus jurnalistul.

Citește și: Prințul Harry poartă aceeași brățară de 20 de ani. Povestea emoționantă din spatele acestui accesoriu

Acesta a declarat, de asemenea, că soția lui, Meghan Markle, își dorește ca Harry să lase acest capitol din viața lui în urmă. „Meghan este supărată de ideea că ar vrea să-și reia viața. Îl iubește pe Harry, dar vrea să scoată la suprafață cea mai bună parte a lui. Și e foarte fermă în ceea ce privește rolurile pe care le au, faptul că ea își dorește să se concentreze pe proiectele lor”, a mai spus acesta.

Boardman, care crede că Harry își dorește să se întoarcă acasă pentru că are mulți prieteni din copilărie, este de părere că acesta a dus lupte grele să o convingă pe soția sa că are nevoie de aceste relații. „Harry e tânăr, are nevoie de cineva care să-i amintească cine este și ce trebuie să facă. Cu siguranță i-ar plăcea să aibă o reședință la Londra, să poată să se vadă cu prietenii, dar asta nu se va întâmpla”, a afirmat jurnalistul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri