Kris Jenner si Kendall/ Profimedia
Divertisment

Kris Jenner si Kendall/ Profimedia

Când va face Kendall Jenner primul ei copil. Kris Jenner vrea ca fiica ei să-i ofere al 12-lea nepot: „E singura care n-are un copil”

Kris Jenner a vorbit recent despre nepoții săi în timpul unei apariții la „The Ellen DeGeneres Show”. Aceasta vrea ca fiica ei Kendall Jenner să-i ofere cel de-al 12-lea nepot, fiind singura care nu are copil. 

În timpul unei scurte apariții la emisiunea TV, Kris, în vârstă de 66 de ani, a vorbit despre cel de-al 11-lea nepot al ei pe care fiica sa,  Kylie Jenner l-a adus pe lume luna trecută.

La un moment dat, Ellen DeGeneres a întrebat-o care dintre copiii ei crede că îi va oferi un al 12-lea nepot, Kris a recunosc că și-ar dori să o vadă pe Kendall devenind mamă.

Citește și: Kendall Jenner este cel mai bine plătit model din lume. 12 ținute din garderoba ei care să-ți folosească drept sursă de inspirație

„Ei bine, cred că ar fi frumos dacă ar fi Kendall, nu-i așa? Ea este singura fără un copil. Cred că în cele din urmă i-ar plăcea să aibă un copil”, spune ea.

Kris Jenner si Kendall/ Profimedia
Kris Jenner si Kendall/ Profimedia

Kris este deja bunica a 11 nepoți, respectiv Wolf, în vârstă de două săptămâni, Psalm, în vârstă de doi ani, True, în vârstă de trei ani, Chicago și Stormi, în vârstă de patru ani, Dream, în vârstă de cinci ani, Saint, în vârstă de șase ani, Reign, în vârstă de șapte ani, North, în vârstă de opt ani, Penelope, în vârstă de nouă ani, și Mason, în vârstă de 12 ani.

Kendall Jenner nu vrea copil prea curând

În ciuda entuziasmului lui Kris, Kendall, în vârstă de 26 de ani, nu a dezvăluit că ar avea planuri de a face un copil prea curând. În 2020, în timpul unei vacanțe la Palm Springs, California, aceasta a glumit că nu are copii, spre deosebire de celebrele ei surori Kourtney, Kim, Khloé și Kylie. 

Într-un videoclip de pe Instagram, modelul s-a filmat în timp ce se distra cu prichindeii surorilor ei în piscină, zâmbind și arătând cu degetul că totul este bine în apă. 

„Încă nu există copii”, a scris ea la descrierea clipului postat pe contul de Instagram. 

Citește și: Kendall Jenner, într-o rochie ce pare făcută din fâșii, la o nuntă. Ținuta care a lăsat la vedere multă piele i-a adus critici

Nu este prima dată când modelul a făcut glume pe seama ei că este singura care nu are copil. În martie 2018, Kendall a spus clar că pentru moment își dorește doar să fie mătușă și atât. 

„Am momente în care îmi spun: „Am febră la bebeluși? Vreau un copil chiar acum?” Dar nu, nu. Sunt bine. Pot să mai aștept puțin. Dar este minunat pentru că am toți acești bebeluși cu care să mă joc, așa că mă pot juca cu ei și apoi să-i dau înapoi. Sunt toți cu adevărat drăguți. Adaugă multă presiune”, a spus ea la The Ellen DeGeneres Show.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri