mr big sex and the city
Divertisment

Mr. Big din "Sex and the City" a devenit din nou tata la 65 de ani. Cum arata sotia lui

Chris Noth, actorul care l-a jucat pe "Mr. Big" in "Sex and the City", a devenit din nou tata la 65 de ani. El si sotia, Tara Wilson, au urat bun venit pe lume celui de-al doilea copil pe care il au impreuna.

Noth le-a dezvaluit fanilor ca a devenit tata dupa ce a postat o fotografie cu copilul, pe care l-a numit Keats: "S-a coborat din ceruri cel de-al doilea fiu al nostru - Keats!" El a citat din opera poetului John Keats si a adaugat ca micutul e "O frumusete care va aduce bucurie pentru totdeauna".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Unii dintre cei mai faimosi prieteni ai lui Noth, inclusiv fosta actrita Kristin Davis din "Sex and the City", au intrat pe pagina actorului si i-au scris comentarii acestuia. Davis i-a spus: "O, Doamne! Este perfect si atat de frumos! Felicitari!"

Chris Noth si Tara Wilson mai au impreuna un baiat de 12 ani, Orion Christopher. 

Foto: Getty & Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri