'Red Notice' film premiere, Arrivals, LA Live, Los Angeles, California, USA - 03 Nov 2021
Frumusete

Gal Gadot. Profimedia

Gal Gadot, fizic de model, în costum de baie, la 14 luni de când a născut al treilea copil. Cum își menține silueta impecabilă

Gal Gadot a afișat o siluetă spectaculoasă în costum de baie, în week-end, la 14 luni de când a născut al treilea ei copil. Actrița din „Wonder Woman” s-a lăsat fotografiată la piscină, bucurându-se de soare și de o cană cu cafea, spre încântarea celor 134,7 milioane de fani care o urmăresc pe rețelele sociale.

Gal, fără urmă de machiaj, într-un costum de baie maro din două piese și cu părul strâns într-un coc lejer, a arătat excelent.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

„100% naturală”, „perfectă”, „foarte frumoasă”, i-au transmit fanii în comentarii pe Instagram.

Cum se menține Gal Gadot într-o formă fizică de invidiat

Apariția sa vine după ce recent vedeta în vârstă de 37 de ani a publicat un clip pe TikTok în timp ce savura un croissant. „Astăzi am vrut să mănânc un croissant și asta am făcut”, mărturisea starul din „Death on the Nile”.

Gal este fan al nutriționistului și trainerului de fitness suedez Magnus Lygdback. Într-un interviu pentru Shape, ea a explicat că bea apă „precum o cămilă”, este adepta dietei mediteraneene și patru zile pe săptămână face antrenamente de tip interval împreună cu Lygdback.

„Nu voi uita niciodată ce mi-a explicat un antrenor de fitness: chiar dacă te antrenezi două ore pe zi, mai rămân multe ore de mâncat. Deci alimentele pe care le alegi sunt importante”, a spus Gadot.

„Nu sunt o sfântă. Mănânc cheeseburgeri și chestii de genul acesta. Dar de cele mai multe ori mențin o dietă sănătoasă și sunt mult mai energică.”

World Premiere Of Netflix's 'Red Notice', Los Angeles, United States - 03 Nov 2021
Gal Gadot. Profimedia

Actrița este mama a trei fete: Alma (10 ani), Maya (5 ani) și Daniella (14 luni). Gadot este căsătorită cu Yaron 'Jaron' Versano. Pe 28 septembrie, vor sărbători cea de-a 14-a aniversare a nunții.

Pe 28 iulie, Gadot și-a luat adio de la rolul agentului CIA Rachel Stone în filmul „Heart of Stone”, pe care l-a și produs. Tom Harper (The Aeronauts, Wild Rose) a regizat pelicula în care joacă și Jamie Dornan, Alia Bhatt și Sophie Okonedo.

 

Etichete: gal gadot

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?