Gal Gadot/ Profimedia
Divertisment

Gal Gadot/ Profimedia

Gal Gadot are o siluetă de invidiat. Actrița a arătat spectaculos într-o rochie de cocktail la un eveniment din Londra

Gal Gadot este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Actrița arată impecabil la fiecare eveniment, având o silueta pe care multe femei și-ar dori să o aibă. 

Recent, starul de la Hollywood și-a făcut apariția la expoziția Tiffany & Co. de la Galeria Saatchi din Londra, într-o rochie impresionantă de cocktail de culoarea mentei cu volane negre. Ținuta a atras toate privirile la emblematicul eveniment, având mâneci trei sferturi și un material elastic care s-a mulat perfect pe silueta actriței. 

Gal Gadot/ Profimedia
Gal Gadot/ Profimedia

Citește și: Gal Gadot, siluetă perfectă chiar și după trei nașteri. ”Wonder Woman” se mândrește cu un abdomen perfect la 36 de ani

Gal Gadot și-a completat look-ul cu o pereche de sandale cu toc negre și un set de bijuterii strălucitoare, formate dintr-un inel și o pereche de cercei, pe care i-a pus în evidență cu ajutorul coafurii elegante. Aceasta și-a prins părul brunet într-un coc la spate și a purtat un machiaj natural, care i-a scos în relief trăsăturile superbe. 

Gal Gadot/ Profimedia
Gal Gadot/ Profimedia

Gal Gadot este mamă a trei copii

Gal Gadot are trei fete cu omul de afaceri, Yaron Varsano, pe Alma, în vârstă de 10 ani, pe Maya în vârstă de patru ani, și Daniella, în vârstă de doar un an, iar de curând ea a vorbit despre experiența ca mamă, mărturisind că pur și simplu adoră să dea viață. 

„Îmi place să nasc. Aș face-o o dată pe săptămână dacă aș putea. Este magic. Am luat întotdeauna epidurale, ca să fiu sinceră, așa că nu este atât de dureros. În momentul în care simți că dai viață, este incredibil”, a declarat Gal Gadot. 

Deși iubește să nască, actrița mărturisește că „sarcinile sunt grele” pentru ea. „Mă simt rău și am migrene. Nu sunt în elementul meu”, a spus aceasta.

Citește și: Mulți spun că e cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată Gal Gadot nearanjată și fără machiaj

De asemenea, actrița a dezvăluit că își dorește ca fiicele ei să ducă o viață simplă, departe de lumina reflectoarelor. „Vreau ca fiicele mele să ducă o viață privată.  Vreau ca ele să fie naive, în siguranță și protejate. Eu împărtășesc multe. Cred că dacă am trecut prin experiențe care îi pot ajuta pe alții să învețe ceva este grozav. Dar în ceea ce privește familia mea, sunt foarte protectoare”, a mărtusirit Gal Gadot despre familia ei. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri