Naomi Campbell/ Profimedia
Divertisment

Naomi Campbell/ Profimedia

Naomi Campbell, fotografiată în ipostaze rare. Supermodelul care cucerea podiumurile este nedespărțit de fiica ei

Naomi Campbell, supermodelul în vârstă de 52 de ani, și-a îndeplinit visul de a fi mamă anul trecut, iar acum este nedespărțită de fiica ei. Aceasta a fost fotografiată în timp ce ajungea la Eden Rock Hotel, înainte de a participa la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

În vârstă de 52 de ani, Naomi Campbell nu a dezvăluit numele fiicei ei, care a venit pe lume anul trecut, cu ajutorul unei mame surogat. Totuși, supermodelul petrece timp cu fiica ei, iar de curând a fost fotografiată în timp ce sosea la Eden Rock Hotel.

Naomi Campbell, fotografiată alături de fiica ei

Citește și: Naomi Campbell a lăsat puțin imaginației pe podiumul de modă. A defilat cu bustul acoperit doar de un colier supradimensionat

Îmbrăcată într-o rochie lejeră, cu un imprimeu abstract, pe care a asortat-o cu niște adidași, Naomi Campbell a fost văzută ținându-și fiica în brațe, micuța fiind îmbrăcată într-o rochie albă.

Naomi Campbell, fotografiată alături de fiica ei

În vârstă de 51 de ani, Naomi Campbel, care nu a dezvăluit nici numele pe care-l poartă fetița ei, dar nici identitatea tatălui ei, a vorbit deaspre cea mică, dezvăluind că ”îi seamănă mult și e norocoasă pentru că-i place să călătorească.”

”Este o fetiță bună. Doarme bine, aproape că nu plânge și îmi spun de multe ori că este foarte matură pentru vârsta ei.”, a dezvăluit supermodelul, potrivit Daily Mail.

”A început să facă cu mâna, ceea ce este distractiv. Râdem mult, aproape că și vorbește. Cred că ar putea să meargă în picioare în curând. Și are deja șase dinți.”, a mai mărturisit mândră Naomi.

Citește și: Naomi Campbell, primul pictorial alături de fiica ei: ”N-a fost adoptată, este copilul meu!” Cum arată micuța

Deși este mamă, iar fiica ei îi ocupă cea mai mare parte din timp, Naomi Campbell are un program încărcat și își petrece timpul între sudul Franței, Qatar, Londra, Los Angeles și Paris.

Despre fiica ei, însă, ea spune că ”este cea mai mare binecuvântare și cel mai bun lucru pe care l-a făcut în viață”.

Anul trecut, în luna mai, Naomi Campbell a surprins pe toată lumea când a postat o fotografie cu fetița ei, deși nimeni nu știa că are o relație. Nu se cunoaște încă metoda prin care micuța a venit pe lume, cu toate că în urmă cu patru ani vedeta a spus că știința îi oferă oportunitatea de a avea un copil atunci când își dorește, sugerând că va opta pentru o mamă surogat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?