Naomi Campbell/ Profimedia
Divertisment

Naomi Campbell/ Profimedia

Naomi Campbell, acuzată că și-a editat fotografiile de pe Instagram: „Cel mai prost Photoshop realizat vreodată”

Naomi Campbell este în centrul atenției în ultima perioadă, după ce fanii au acuzat-o pe vedetă că și-a editat fotografiile de pe contul de Instagram într-un mod care a distorsionat realitate. Internauții au observat diferențele izbitoare dintre fotografiile de pe covorul roșu, realizate cu supermodelul și pozele pe care aceasta le-a publicat pe platforma de socializare. 

La începutul săptămânii, Naomi Campbell a participat la gala premiilor Oscar, fiind prezentă și la petrecerea Vanity Fair, acolo unde a fost pozată din toate unghiurile de fotoreporteri. Imagini au apărut pe mai multe agenții media, cât și pe site-urile de știri mondene. În același timp, modelul internațional a postat și ea aceleași fotografii pe contul său de Instagram, însă fanii au văzut că este o diferență uriașă între fotografiile realizate de fotografi și cele postate de Naomi pe rețelele sociale. 

Citește și: Naomi Campbell a lăsat puțin imaginației pe podiumul de modă. A defilat cu bustul acoperit doar de un colier supradimensionat

Utilizatorii au acuzat-o pe vedetă că „și-a micșorat prea mult capul și și-a retușat maxilarul”, susținând că „este cel mai prost Photoshop realizat vreodată”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Maxilarul ei arată mai bine în pozele needitate”/ „Ea este deja perfectă. Nu înțeleg de ce își editează pozele. E inutil”/ „Te rog, șterge prima fotografie. Arăți mai bine fără Photoshop”/ „E cel mai prost Photoshop realizat vreodată”/ „De ce faci asta? Normalizează îmbătrânirea!”, sunt doar câteva din comentariile pe care Naomi Campbell le-a primit la ultima sa postare. 

Naomi Campbell/ Profimedia
Naomi Campbell/ Profimedia

Naomi Campbell mănâncă doar o dată pe zi

Naomi a mărturisit că are un obicei alimentar bizar pentru a-și menține silueta zveltă: "Prânzul este cina mea pentru că mănânc doar o dată pe zi, în mijlocul zilei". Alimentele pe care le consumă sunt fără gluten. De asemenea, a eliminat și lactatele.  În trecut, înainte de oe prezentare de modă, obișnuia să se abțină de la mâncare zile întregi.

Citește și: Naomi Campbell, fotografiată în ipostaze rare. Supermodelul care cucerea podiumurile este nedespărțit de fiica ei

"Nu mă înfometez. Dacă vreau ca într-o zi să beau doar apa și suc, o fac. Depinde cum mă simt. Uneori, când e foarte cald, prefer doar să beau suc, fără sa mănânc ceva", povestea Naomi acum un an pentru publicațiile britanice. Aceasta a mărturisit ca se demachiază în fiecare seară și că folosește vitamina C și ulei de trandafir pe față.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri