Naomi Capmbell
Divertisment

Naomi Capmbell sursă foto: Getty Images

Naomi Campbell, prima apariţie după ce a anunțat că a devenit mămică. Supermodelul radiază de fericire

Naomi Campbell a anunțat zilele trecute a devenit mămică la 50 de ani, iar la scurt timp, aceasta a avut o apariție publică, unde a arătat mai fericită ca niciodată.

Într-o conversaţie avută cu designerul de modă, Diane von Furstenberg (74 de ani), pentru canalul ei de Youtube, No Filter with Naomi, supermodelul a strălucit de-a dreptul. Se zice femeile însărcinate sau cele care devin mame de curând capătă o anumită strălucire, iar acesta este și cazul lui Naomi. Deși nu se știe dacă aceasta a devenit mamă în mod natural sau a apelat la o mamă surogat, cert este fetița i-a adus o bucurie enormă.

În timpul discuției cu Diane, Naomi a admis perioada de izolare, impusă de coronavirus, a făcut-o reflecteze asupra unor lucruri, oferindu-i șansa se gândească la ceea ce este cu adevărat important.

Citeşte şi: Fiica lui Gwyneth Paltrow s-a transformat într-o frumoasă adolescentă. Apple a împlinit 17 ani

„Știu, de asemenea, că a fost un moment de reflecție, a fost un moment pozitiv și pentru unii. În ceea ce privește viețile pe care le-am pierdut, este tragic."

Proaspăta mămică a recunoscut a devenit femeia care și-a propus fie abia la vârstă de 30 de ani. „Câți ani aveai când ai devenit femeia care ai vrut fii?”, a întrebat Diane, la care Naomi a răspuns: „Hmm, aș spune la 30 ... 29 am început să înțeleg despre cum trebuie să fiu cu mine însami. reunosc acest lucru în mintea mea, înțeleg modul în care trebuie să o fac și atunci a fost momentul în care a trebuit să iau măsuri."

„Este, de asemenea, foarte important să îți poți privi fața în oglindă și să îți recunoști defectele, insecuritățile, este în regulă, este în regulă. Trebuie să te dedici acestui lucru".

Citeşte şi: Heidi Klum, cea mai curajoasă apariție pe covorul roșu. A îmbrăcat o ținută din plasă și și-a lăsat picioarele interminabile la vedere

Odată cu publicarea episodului ce a cuprins conversația dintre cele două, Campbell a adresat câteva cuvinte și fanilor, mulţumindu-le pentru urările primite în avans cu ocazia zilei sale de naștere, și felicitările pentru vestea a devenit mama: "Bună dragii mei, vă mulțumesc foarte mult pentru urările trimise în avans ... și pentru cuvintele legate de noul meu capitol, în calitate de mamă, sunt onorată."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?