Nicole Kidman
Divertisment

Nicole Kidman a dezvăluit care este regretul ei / Getty Images

Nicole Kidman a dezvăluit care este regretul cel mai mare al vieții ei: ”Îmi doream să am zece copii!”

Nicole Kidman, actrița în vârstă de 54 de ani, se bucură de o carieră de succes la Hollywood, are o familie frumoasă, însă în spatele vieții ce pare a fi perfecte, ea a dezvăluit că are un regret.

În cadrul unui interviu, actrița în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că cel mai mare regret din viața ei este faptul că nu are mai mulți copii.

”Mi-ar fi plăcut să am zece copii.”, a mărturisit actrița care este mama a patru copii, precizând, de asemenea, că este recunoscătoare pentru ”miracolul” pe care l-a trăit de când l-a cunoscut pe Keith Urban, soțul ei de 15 ani.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citește și: Nicole Kidman, imagine rară alături de soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani, dar par mai îndrăgostiți ca niciodată

”Mi-ar fi plăcut să am mai mulți copii, dar nu am avut șansa.”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu pentru revista Marie Claire Australia.

”Dar este în regulă. Sunt mamă pentru alți copii. Am șase nepoți și nepoate și sunt nașa a 12 copii. Iubesc copiii.”, a mai mărturisit actrița.

Aceasta a vorbit, de asemenea, despre legătura puternică pe care o are cu fiicele ei, Sunday, 13 ani și Faith, 10 ani.

Citește și: Nicole Kidman, imaginea perfecțiunii în colanți și bustieră la 53 de ani. Cât de bine arată actrița de la Hollywood

”Le-am spus, sunt copii globali. Călătoresc în toată lumea, au prieteni în toate colțurile lumii. Se plâng că sunt nevoite să se mute des, dar încercăm să ne păstrăm familia unită, iar asta este tot ceea ce contează.”, a mai mărturisit actrița.

Nicole Kidman, criticată după ce a fost scutită de carantină în Hong Kong

La scurt timp după ce s-a aflat că Nicole Kidman a primit o derogare de la carantină din partea guvernului din Hong Kong, deși în teritoriu sunt în vigoare măsuri foarte stricte impuse în contextul crizei sanitare, aceasta a fost criticată dur de fani.

Potrivit presei internaționale, actrița a primit derogare pentru a-i permite să filmeze pentru serialul „The Expats” al Amazon, a notat site-ul HK01.

Vedeta în vârstă de 54 de ani a fost văzută făcând cumpărături şi filmând în fosta colonie britanică, după ce a ajuns de la Sydney săptămâna trecută.

Etichete: copii , nicole kidman , regret

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri