Nicole Kidman și Keith Urban
Divertisment

Nicole Kidman, imagine rară alături de soțul ei, muzicianul Keith Urban / Getty Images

Nicole Kidman, imagine rară alături de soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani, dar par mai îndrăgostiți ca niciodată

Nicole Kidman, actrița care are în palmares un trofeu Oscar, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Keith Urban, artistul de muzică country. Cei doi s-au căsătorit în 2006, iar acum au arătat lumii întregi că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Nicole Kidman și Keith Urban și-au unit destinele în urmă cu mai bine de 15 ani și par mai fericiți ca niciodată. Actrița în vârstă de 54 de ani a făcut publică o imagine în care apare alături de soțul ei, impresionându-și astfel fanii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Îmbrăcați în jenși și în tricouri simple, pe care au ales să le asorteze cu jachete din denim, Nicole Kidman și Keith Urban apar stând pe o bancă, în timp ce actrița își sprijină mâna pe umărul lui, iar el își ține mâna pe piciorul ei. Ba mai mult, în fotografia respectivă, cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, surprinsă pe străzile din New York. S-a transformat într-o domnișoară superbă

Sunteți atât de frumoși!”, ”Prea cool!”, ”Arăția minunat!”, au comentat fanii în dreptul fotografiei ce a adunat aproape 200.000 de aprecieri.

Nicole Kidman a dezvăluit ce spune soțul ei despre scenele de amor din filme

Nicole Kidman și Keith Urban sunt căsătoriți de 15 ani, iar zilele trecute, actrița a dezvăluit ce părere are soțul ei despre scenele intime filmate cu alti bărbați și cum le afectează profesia ei căsnicia.

Kidman a mărturisit că acesta nu își face nicio grijă cu privire la scenele intime avute cu alți actori, întrucât, fiind el însuși un artist, înțelege că actoria este o artă, iar aceste tipuri de ipostaze fac parte din profesia ei.

Citește și: Nicole Kidman, imaginea perfecțiunii în colanți și bustieră la 53 de ani. Cât de bine arată actrița de la Hollywood

”Soțul meu este un artist, așa că el înțelege totul. De asemenea, nu se implică. Vede filmarea chiar la sfârșit, când este un spectacol, editat împreună, și o vede cu ochi proaspeți”, a spus Nicole.

Nicole Kidman a adăugat că soțul ei, de multe ori, nu se află la curent cu toate scenele intime pe care actrița le filmează pentru diferitele producții.

"Nu citește niciun scenariu. Chiar nu știe ce se întâmplă pe platou. Are propria sa carieră care îl preocupă în totalitate.", a mai mărturisit actrița. 

Cele mai recente astfel de scene au fost filmate cu Hugh Grant în "The Undoing" și "Alexander Skarsgård" în "Big Little Lies."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri