"The Killing Of A Sacred Deer" Photocall - The 70th Annual Cannes Film Festival
Divertisment

Nicole Kidman/ Getty Images

Nicole Kidman, adevărul despre ținuta sumară în care a pozat pe coperta Vanity Fair: ”Am implorat să o port!”

Nicole Kidman, actrița în vârstă de 54 de ani, a vorbit despre motivele pentru care a acceptat să pozeze într-o ținută sumară pe coperta Vanity Fair, ce i-a adus numeroase critici din partea fanilor.

În cadrul unei discuții cu Baz Luhrmann pentru Vogue Australia, ediția din luna unie, actrița a vorbit despre motivele pentru care a purtat acea ținută sumară semnată Miu Miu pe coperta revistei Vanity Fair.

Citește și: Nicole Kidman a dezvăluit care este regretul cel mai mare al vieții ei: ”Îmi doream să am zece copii!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astfel, în cadrul interviului respectiv, actrița a mărturisit că cei de la Vanity Fair îi aleseseră o altă ținută, însă apoi a văzut-o pe cea cea sumară și a întrebat dacă o poate alege: ”Am spus: Nu, nu, îmi place aceasta. Am voie să o port?”, și-a amintit ea, potrivit People

De asemenea, actrița a povestit această propunere a surprins-o total pe Katie Grand, editor de modă al Vanity Fair.

”Katie era ceva de genul: ”Pe bune, ai să porți asta?” Și eu am spus: Să o port? Te implor să mă lași să o port.”, a explicat actrița, mărturisind astfel că a fost un risc pe care și l-a asumat.

Nicole Kidman a fost criticată dur de fani 

În luna februarie a acestui an, Nicole Kidman a pozat pe coperta revistei Vanity Fair într-o ținută semnată Miu Miu, formată dintr-o fustă scurtă și un top asortat, ce-i lasă la vedere abdomenul tonifiat, despre care fanii susțin că este ”prea editat în Photoshop”.

Ținuta actriței a fost completată de niște șosete gri și de niște pantofi cu vârful ascuțit, precum și de un machiaj discret.

Apariția actriței a fost criticată dur de fani, care n-au ezitat să o acuze pe aceasta că pare desprinsă din videoclipul ”Baby One More Time” al lui Britney Spears.

Citește și: Nicole Kidman și Keith Urban, o poveste de iubire uimitoare. Artistul a dezvăluit care este cea mai mare realizare din viața lui

”Este o actriță nominalizată la Oscar. De ce s-ar îmbrăca ca o școlăriță?”, ”Am vrea să știm conceptul din spatele acestei ședințe foto, nu-l înțelegem.”, a comentat un alt fan.

”Nicole Kidman este foarte frumoasă, dar felul în care e îmbrăcată... Sunt șocată că a acceptat asta.”, a mai comentat un alt internaut, în timp ce alții nu s-au putut abține să nu exclame: ”absolut îngrozitor” sau ”oribil”.

De asemenea, alți fani au sărit în apărarea actriței: ”Oamenii vor vorbi mereu. Nicole arată extraordinar.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri