Nicole Kidman și Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Nicole Kidman și Kim Kardashian/ Profimedia

Nicole Kidman adoptă același stil precum Kim Kardashian. Actrița a fost văzută purtând aceeași pereche de ochelari de soare unici

Nicole Kidman adoptă același stil precum Kim Kardashian, asta după ce actrița în vârstă de 55 de ani a fost văzută purtând perechea de ochelari de soare emblematică, pe care vedeta de reality show a făcut-o celebră. 

Actrița câștigătoare a Oscarului s-a afișat la Săptămâna Modei de la Paris purtând o pereche de ochelari de la Balenciaga, în timp ce părăsea magazinul brandului din Frnața zilele trecute. Se pare că Nicole Kidman își pregătea ținuta pentru spectacolul Haute Couture susținut de casa de modă, care va avea loc săptămâna aceasta. 

Stilul abordat de Kidman a atras toate privirile, însă nu este prima vedetă care uimește cu piesa de colecție a renumitului brand. Anul trecut, cunoscuta vedetă Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a purtat de mai multe ori ochelarii de soare de la Balenciaga, făcând-o o piesă populară în rândul iubitorilor de fashion. 

Nicole Kidman / Profimedia
Nicole Kidman / Profimedia

Nicole și-a combinat pereche de ochelari cu un top negru foarte mulat și o pereche de jeanși largi de un albastru deschis. Actrița și-a prins părul blond în coc la spate și și-a accesorizat look-ul cu un set de coliere subțiri și o geantă neagră din piele. 

Nicole Kidman / Profimedia
Nicole Kidman / Profimedia

Citește și: Nicole Kidman, adevărul despre ținuta sumară în care a pozat pe coperta Vanity Fair: ”Am implorat să o port!”

Apariția actriței vine la puțin timp după ce aceasta a dezvăluit cine au fost persoanele care au ajutat-o la începutul carierei. Nicole a mărturisit că primele zile la Hollywood au fost posibile grație unor prieteni buni, care i-au permis să doarmă la ei.

În cadrul unui interviu pentru National Film and Sound Archive of Australia, Nicole Kidman, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că s-a bucurat din plin de susținerea prietenilor ei - Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, care i-au permis să doarmă la ei pe canapea atunci când călătorea în Los Angeles pentru a da probe pentru diferite roluri.

”Deborra-Lee a fost una dintre cele mai bune prietene ale mele. ”, a mărturisit actrița, adăugând, de asemenea, că actrița i-a oferit mereu un loc unde să stea atunci când zbura călătorea din Australia în încercarea de a obține un rol la Hollywood. ”Am dormit pe canapea în casa pe care Deborra-Lee o închiria, mi-a oferit șansa de a rămâne acolo, așa am putut să merg la o audiție. Era mult prea scump, nu-mi permiteam să închiriez o cameră la hotel, așa că ideea de a fi într-o casă împreună a fost extraordinară.”, a mai spus actrița, potrivit Daily Mail.

Citește și: Nicole Kidman arată ca o tânără de 30 de ani, la 54. Actrița și-a impresionat total prietenii virtuali: ”Ești divină!”

Nu este pentru prima dată când Nicole Kidman vorbește despre legătura dintre ea și Deborra-Lee și Hugh Jackman. Într-un alt interviu, actrița a mărturisit că aceștia au ajutat-o mult după divorțul de Tom Cruise, în 2001.

”Când am divorțat, Hugh și Deb au contribuit mult la vindecarea mea. Au fost cei mai buni prieteni ai mei.”, spunea actrița într-un interviu pentru Australian Women's Weekly.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri