Nicole Kidman și Keith Urban
Divertisment

Nicole Kidman, mesaj pentru Keith Urban în ziua în care împlinește 54 de ani / Getty Images

Nicole Kidman, mesaj emoționant în ziua în care soțul ei a împlinit 54 de ani. Cei doi sunt împreună de 15 ani

Nicole Kidman, celebra actriță în vârstă de 54 de ani, a făcut public un mesaj emoționant, dedicat soțului ei, Keith Urban, care și-a sărbătorit ziua de naștere.

Nicole Kidman a făcut publică o fotografie inedită în care apare alături de soțul ei, bărbatul alături de care trăiește o poveste de iubire de 15 ani.

”Cea mai fericită zi de naștere, dragostea mea!”, a scris ea în dreptul imaginii în care apare îmbrățișându-și soțul și sărutându-l pe obraz.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Nicole Kidman, irezistibilă într-o rochie cu o crăpătură adâncă. Actrița arată senzațional la 54 de ani

În urmă cu câteva luni, când Nicole Kidman și Keith Urban au aniversat 15 ani de căsnicie, aceasta a vorbit la ”The Tonight Show” despre cum a fost cerută de soție.

Întrebată dacă Keith Urban a îngenuncheat în fața ei atunci când a cerut-o de soție, aceasta a dezvăluit: ”Stătea pe scările apartamentului meu din New York”, a spus ea. „Am ieșit la 5 dimineața și era ziua mea de naștere, iar el avea flori. Și asta a fost. Eram topită. Am zis <<Da, mă voi căsători cu tine>>."

Citește și: Nicole Kidman, imagine rară alături de soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani, dar par mai îndrăgostiți ca niciodată

Cum a început relația dintre Nicole Kidman și Keith Urban

Keith Urban și Nicole Kidman s-au întâlnit în ianuarie, 2005, la G'Day LA, un eveniment de la Hollywood care cinstea australienii din industria divertismentului. Au început să se întâlnească câteva luni mai târziu, iar Kidman a recunoscut ca s-a îndragostit de cântăret imediat, când a dus-o într-o plimbare cu motocicleta la Woodstock, New York, unde plănuise și un picnic.

Citește și: Nicole Kidman a dezvăluit care este regretul cel mai mare al vieții ei: ”Îmi doream să am zece copii!”

Urban și Kidman s-au căsătorit în Sydney, Australia, la 25 iunie 2006. Prima lor fiica, Sunday Rose, a venit pe lume în 2008, iar a doua lor fiică, Faith Margaret, a urmat în 2010.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri