regina elisabeta a II-a
Divertisment

Planurile legate de decesul și înmormântarea reginei Elisabeta a II-a au ajuns la presă. / Foto: Profimedia

Noi dezvăluiri despre regina Elisabeta a II-a după ce a fost fotografiată mergând cu ajutorul unui baston. Ce i-au interzis medicii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a stârnit îngrijorare printre fani, zilele trecute, când a fost fotografiată în timp ce mergea folosind un bason. Acum, însă, au apărut noi detalii despre starea ei de sănătate.

Potrivit Daily Star, care citează o sursă apropiată reginei Elisabeta, se pare că acesteia i-ar fi fost recomandat de către medici să renunțe la cocktailul pe care îl consumă zi de zi.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, fotografiată în timp ce mergea folosind un baston. Ea a mai apelat la acest ”truc” în 2003

Faptul că regina Elisabeta a II-a obișnuia să se delecteze cu o băutură obținută din gin, Dubonnet și lămâi, pe care o consuma înainte de cină, nu este niciun secret pentru nimeni. Acum, însă, ajunsă la 95 de ani, medicii i-au recomandat să renunțe la acest obicei.

regina elisabeta blanuri

”Reginei i s-a spus să renunțe la băutura pe care o consuma seara. Nu este greu pentru ea, nu este o consumatoare mare de alcool, însă consideră nedrept să renunțe la unele dintre plăceri acum, în această etapă a vieții.”, a dezvăluit sursa respectivă.

Citește și: Dezvăluirile făcute de prințul Harry, taxate dur. Regina Elisabeta, profund supărată după ce nepotul ei și-a criticat rudele

Cum se prepară băutura preferată a reginei Elisabeta a II-a

În urmă cu mai mult timp, expertul britanic William Hanson a făcut public un videoclip pe Instagram, în care a pregătit băutura preferată a reginei, despre care spune că este o băutură răcoritoare, fructată, cu un gust ușor amărui. Mama Reginei a fost, de asemenea, un mare fan al acestui cocktail.

Pentru a o prepara ai nevoie de:

- un pahar pentru gin tonic cocktail
- trei cuburi de gheață
- o parte de gin, eventual Gordon, care este preferatul reginei.
- două părți Dubonnet
- o felie de lămâie

Amestecă toate ingredientele, decorează cu lămâie și servește băutura la fel ca regina Elisabeta a II-a, înainte de cină.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, departe de a face pace cu familia regală britanică. Cea mai recentă decizie ar fi stârnit tensiuni

Apropiații spun că suverana Marii Britanii bea zilnic, înainte prânz, un cocktail Dubonnet, în timpul mesei – un pahar de vin, iar după masă – un Dry Martini. Mai mult, Regina își încheie ziua, de obicei, cu un pahar de șampanie.

De ce a apelat regina Elisabeta a II-a la baston

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost văzută marţi în timp ce mergea cu un baston, utilizând pentru prima dată acest accesoriu în cadrul unui eveniment public după anul 2003, când a suportat o operaţie la un genunchi, informează AFP.

Pentru a intra în catedrală, regina Elisabeta a II-a nu a folosit intrarea principală, ci una secundară, pentru a scurta traseul pe care îl avea de parcurs.

Regina Elisabeta a II-a, surprinsă în timp ce mergea folosind un baston

Biroul de presă de la Palatul Buckingham nu a dorit să facă declaraţii pe această temă. Potrivit unei surse citate de Page Six, însă, regina Elisabeta a II-a ar fi folosit bastonul pentru ”confortul ei”.

>

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri