O femeie s-a săturat de vecinul său care îi furat tot timpul coletele/ TikTok
Divertisment

O femeie s-a săturat de vecinul său care îi furat tot timpul coletele/ TikTok

O femeie s-a săturat de vecinul care îi fura tot timpul coletele. Aceasta i-a dat o lecție pe care nu o va uita prea curând

O femeie s-a săturat de gestul unui vecin și s-a gândit să se răzbune. De fiecare dată când aceasta nu era acasă să ridice coletele, vecinul său i le fura. Au fost nevoie doar de câteva dăți pentru a o face pe femeie să-și iasă din minți și să pregătească cel mai diabolic plan. 

Emily Lin a povestit toată întâmplarea pe contul său de TikTok, explicându-le fanilor cum și-a pus planul de răzbunare în aplicare. Videoclipul a devenit viral și a stârnit o dezbatere uriașă în mediul online, după ce Emily a povestit că a lăsat o momeală pentru hoțul de colete. 

Citește și: Ea e tânăra care a supraviețuit miraculos unui fulger care a ucis trei persoane lângă Casa Albă: ”Nu știu de ce mai trăiesc!”

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

„Un vecin îmi tot fură coletele, așa că îl voi păcăli cu un colet fals. Vreau să știe că sunt cu ochii pe el. Vreau doar să știe că îl urăsc”, a spus Emily. 

Femeia a conceput coletul fals și a pus în el un bilet și mai multe bancnote de un dolar. „Nu mai fura coletele. Furtul te face un om rău”. 

@therealemilylin

Stealing makes you ugly 🫶🏼

♬ original sound - Emily Lin

Deși răzbunarea nu a fost deloc la ce se așteptau urmăritorii săi de pe TikTok, se pare că lucrul care a stârnit confuzie și indignare a fost faptul că femeia a pus bani în colet alături de bilet, pe care a adăugat: „Iată niște bani ca să-ți poți cumpăra propriile lucruri”.

Citește și: O tânără și-a pierdut fiul în ziua de Crăciun, anul trecut, iar acum a devenit mamă din nou: ”Mă încearcă o mulțime de sentimente!”

Videoclipul a devenit viral, strângând peste un milion de vizualizări. Cei care au văzut imaginile au fost nedumeriți de decizia lui Emily de a-l plăti pe hoț: „De ce ai adăugat bani în colet?”/ „Dacă aș fi hoțul aș vrea să fur și mai mult acum”/ „Te răzbuni dând bani hoților?”/ „Puteai să pui bani falși în locul celor reali”. 

Etichete: tiktok , razbunare , furt , colete

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?