Lady Gaga
Divertisment

Lady Gaga trece ușor de la un stil vestimentar la altul. / Foto: Profimedia

O nouă ținută excentrică marca Lady Gaga. A mers la repetiții în cea mai scurtă și bizară rochie-pelerină și o pălărie cu pene de struț

O zi îmbracă cea mai elegantă rochie și adoptă o coafură clasică, a doua zi revine la stilul vestimentar excentric care a consacrat-o. Este vorba despre Lady Gaga, artista care face din orice ieșire în public un subiect de discuție.

Citește și: Lady Gaga, irezistibil de senzuală. Cântăreața a pozat fără haine, iar fanii au reacționat: ”Pur și simplu strălucești!”

Lady Gaga

Cu ocazia unor repetiții în New York, pentru un concert alături de reputatul Tony Bennet, Gaga a îmbrăcat o ținută care a transformat-o în subiectul principal de discuție. Fără pantaloni, cu un poncho care abia o acoperea și o pălărie cu pene de struț, în aceeași nuanță cu rochia-pelerină, cântăreața a ieșit din sala de repetiții în uralele fanilor care se strânseseră la intrare și în blițurile fotoreporterilor.

Citește și: Lady Gaga, într-o pereche de încălțări imposibile. Artista, exercițiu de echilibru pe străzile din New York

Accesoriile au fost o pereche de ochelari supradimensionați, sandale înalte cu barete transparente și mănuși verzi-gălbui, cu care a ținut de poncho în timp ce mergea. Gaga și-a lăsat picioarele bronzate la vedere și a pășit ca și cum ar fi pe catwalk. De altfel, întreaga ei ținută a fost parcă desprinsă de pe podiumul de modă sau dintr-o revistă de profil.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri