Iolanda Anamaria Babău1
Divertisment

Iolanda Anamaria Babău, tânăra care a obținut locul al doilea la Miss Europe 2021

O româncă s-a clasat pe locul al doilea la Miss Europe 2021. Iolanda are 28 de ani, este frumoasă, dar are și o carieră impresionantă

Iolanda Anamaria Babău, o tânără în vârstă de 28 de ani, din Beiuș, a reușit să se claseze pe locul al doilea la Miss Europe 2021, concurs de frumusețe ce a avut loc în Beirut, Liban.

Iolanda Anamaria Babău are 28 de ani și a impresionat cu frumusețea ei la nivel european. Ea se mândrește, însă, și cu o carieră de succes, întrucât a terminat Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București, după care a urmat un master în diplomație. Ba mai mult, timp de patru ani a lucrat în administrația publică, fiind consilier în Ministerul Economiei și în cel al Sănătății.

Iolanda Anamaria Babău5
Iolanda Anamaria Babău, tânăra care a obținut locul al doilea la Miss Europe 2021 / Foto: Instagram

Citește și: Rihanna a făcut ravagii pe străzile din Beverly Hills. Cum arată articolul vestimentar de la care nu-ţi poţi lua ochii

În cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit că a reușit să se claseze pe locul al doilea datorită personalității sale.

”Au fost importanți anii de experiență în lucrul cu oamenii din diferite domenii și de diferite vârste, precum și ambiția și determinarea. Pe lângă aspectul fizic, personalitatea contează mult.”, a mărturisit ea, potrivit BihorJust.ro.

Citește și: Demi Rose și-a pus în valoare silueta clepsidră într-o rochie strâmtă și transparentă. "Ești o capodoperă"

În ceea ce privește sfaturile pe care le-ar da unei persoane care îți dorește să participe la un concurs de frumusețe, ea a declarat: ”Aș sfătui orice tânără să își asculte instinctul și să facă ce simte. Cât privește cele cinci lucruri de care să țină cont aș începe cu unul foarte important: să fie mereu în acțiune și să se țină de un plan. Anii trec repede, trebuie profitat cât suntem tinere în acest domeniu. Apoi, să fie ambițioase și hotărâte, să nu își neglijeze educația și să se concentreze pe carieră până la 25-27 de ani. În plus, să nu uite să fie deschise și prietenoase cu oamenii din jur.”, a mai spus ea, mărturisind, de asemenea, că adoră să călătorească, să citească, iar în viitorul apropiat plănuiește să studieze Psihologia.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri