rihanna
Divertisment

Rihanna a făcut ravagii pe străzile din Beverly Hills. Cum arată articolul vestimentar de la care nu-ţi poţi lua ochii

Rihanna este cunoscută pentru aparitile sale nonconformiste și modul în care jonglează cu diferitele stiluri vestimentare, motiv pentru care face furori ori de câte ori apare în public.

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a atras toate privirile în timp ce se îndrepta spre un restaurant din Beverly Hills, datorită look-ului său inedit. Deși la prima vedere ținuta pare una sport, formată din pantaloni de trening, adidași și un kimono din satin, partea de sus a acesteia o transformă într-una extrem de sexy.

Rihanna

Body-ul din dantelă, foarte transparent, care face parte din colecția sa Savage X Fenty, a lăsat se vadă o porțiune mare din decolteul vedetei, complimentând formele senzuale ale artistei. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Ținuta a fost completată de o pereche de ochelari verzi și coliere în nuanțe de auriu și argintiu.

Citeşte şi: Demi Rose și-a pus în valoare silueta clepsidră într-o rochie strâmtă și transparentă. "Ești o capodoperă"

Rihanna tocmai și-a cumpărat un conac de 13,8 milioane de dolari

Cea mai recentă achiziție a Rihannei, în materie de imobiliare, constă într-un concac superb în Beverly Hills, în valoare de 13,8 milioane de dolari.

Locuințaconstruită în 1930, este situată într-un loc retras și luxuriant, printre dealuri și a fost cumpărată de aceasta de la Sir Paul McCartney, cântăreț cu care artista a colaborat pentru piesa Four Five Seconds în 2015.

Cu un design sofisticat, ce îmbină atât elemente  contemporane, cât și tradiționale, proprietatea dispune de cinci dormitoare, șapte băi, o curte imensă și o pisicina uimitore, precum și un centru de spa.

Citeşte şi: Kim Kardashian, apariție electrizantă la o petrecere din Miami. Cum arată ținuta care a eclipsat-o pe Victoria Beckham

La câteva case distanţă se află o reşedinţă somptuoasă care a fost  închiriată de Mariah Carey pentru câțiva ani și locuită, ulterior, de Madonna pe perioada pandemiei de coronavirus.

Vezi imagini cu casa pe www.digi-life.tv.

Sursă foto: Profimedia

Etichete: rihanna , paparazzi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri