carla bruni la cannes 2021
Divertisment

Carla Bruni, la Festivalul de Film de la Cannes 2021 / Foto: Profimedia

O simplă rochie neagră i-a venit ca turnată! Carla Bruni, strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes

Carla Bruni, fosta primă doamnă a Franței, nu a lipsit nici anul acesta de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Ajunsă la 53 de ani, cântăreața a avut mai multe apariții apreciate în serile de gală, dar cea mai recentă a uimit prin simplitate și bun gust.

Citește și: Carla Bruni, pictorial spectaculos la 8 ani de cand nu mai e prima doamna a Frantei

Carla Bruni a îmbrăcat o rochie neagră, fără bretele, lungă până în pământ, cu o crăpătură la spate, ce i-a lăsat la vedere gambele lucrate. Și-a pus un colier cu pietre prețioase și un inel la fel de scump. Carla, de origine italiano-franceză, a ținut să-și arate susținerea pentru echipa națională de fotbal a Italiei, înainte de finala de la Euro 2020, cu o manichiură deosebită, făcută în culorile drapelului italian, culori regăsite și în pietrele inelului.

Zâmbitoare, soția lui Nicolas Sarkozy a acaparat toate blițurile fotografilor prezenți la Cannes. Cu o atitudine jucăușă și misterioasă, fostul model a demonstrat încă o dată de ce a fost considerată ani la rândul una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Carla Bruni, model de la 19 ani

Carla Bruni și-a început cariera de model la doar 19 ani și a reușit să se claseze în anii '90 în topul celor mai bine plătite 20 de modele din lume, cu un câștig de 7,5 milioane de dolari pe an.

A trecut apoi la muzică și la actorie, însă nu a ajuns la Hollywood, ci a preferat să rămână în Franța, unde a devenit, în 2008, soția lui Nicolas Sarkozy, al 23-lea președinte al Franței.

Citește și: Cum arată actrița Catherine Deneuve la 77 de ani. Franțuzoaica a avut două apariții apreciate la Cannes

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri