carla bruni la cannes 2021
Divertisment

Carla Bruni, la Festivalul de Film de la Cannes 2021 / Foto: Profimedia

O simplă rochie neagră i-a venit ca turnată! Carla Bruni, strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes

Carla Bruni, fosta primă doamnă a Franței, nu a lipsit nici anul acesta de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Ajunsă la 53 de ani, cântăreața a avut mai multe apariții apreciate în serile de gală, dar cea mai recentă a uimit prin simplitate și bun gust.

Citește și: Carla Bruni, pictorial spectaculos la 8 ani de cand nu mai e prima doamna a Frantei

Carla Bruni a îmbrăcat o rochie neagră, fără bretele, lungă până în pământ, cu o crăpătură la spate, ce i-a lăsat la vedere gambele lucrate. Și-a pus un colier cu pietre prețioase și un inel la fel de scump. Carla, de origine italiano-franceză, a ținut să-și arate susținerea pentru echipa națională de fotbal a Italiei, înainte de finala de la Euro 2020, cu o manichiură deosebită, făcută în culorile drapelului italian, culori regăsite și în pietrele inelului.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Zâmbitoare, soția lui Nicolas Sarkozy a acaparat toate blițurile fotografilor prezenți la Cannes. Cu o atitudine jucăușă și misterioasă, fostul model a demonstrat încă o dată de ce a fost considerată ani la rândul una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Carla Bruni, model de la 19 ani

Carla Bruni și-a început cariera de model la doar 19 ani și a reușit să se claseze în anii '90 în topul celor mai bine plătite 20 de modele din lume, cu un câștig de 7,5 milioane de dolari pe an.

A trecut apoi la muzică și la actorie, însă nu a ajuns la Hollywood, ci a preferat să rămână în Franța, unde a devenit, în 2008, soția lui Nicolas Sarkozy, al 23-lea președinte al Franței.

Citește și: Cum arată actrița Catherine Deneuve la 77 de ani. Franțuzoaica a avut două apariții apreciate la Cannes

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri