Prințul William și Regele Charles/ Profimedia
Divertisment

Regele Charles și William / Credit foto: Profimedia Images

Obiceiul pe care prințul William l-a moștenit de la Regele Charles. Lucrul pe care nu-l face niciodată atunci când călătorește

De când tatăl său a devenit rege, prințul William a primit o mulțime de responsabilități, fiind prezent la nenumărate evenimente, atât în țară, cât și în străinătate. Pe lângă programul încărcat pe care l-a moștenit de la tatăl său, prințul de Wales a păstrat și un obicei alimentar de la care Charles nu s-a abătut niciodată. 

O persoană din anturajul prințului William a dezvăluit pentru revista Hello! că acesta nu mănâncă niciodată în pauzele dintre evenimentele la care participă. În trecut, prințul a fost văzut gustând o delicatesă locală la unul dintre evenimente, însă, în afară de acest episod, el evită să mănânce pe timpul zilei. Nu se știe exact de ce William a adoptat acest obicei, însă este clar că urmează același ritual ca tatăl său. 

„Prințul nu mănâncă la prânz”, a declarat un apropriat al acestuia pentru Hello!. 

Citește și: Povestea inelului pe care regele Charles îl poartă de zeci de ani pe degetul mic. L-a primit de la mama lui, regina Elisabeta a II-a

Declarațiile acestuia vin după ce, în urmă cu mai mult timp, fostul secretar al Regelui Charles, Julian Payne, a vorbit despre obiceiurile alimentare ale șefului său: „Regele nu mănâncă niciodată prânzul. E o lecție pe care am învățat-o in timp ce mergeam cu el la evenimente. Ia întotdeauna un mic dejun consistent și câteva gustări pentru a-și păstra energia.”

Printre atâtea responsabilități, este greu de spus când are timp prințul William să mănânce. Cu toate acestea, în luna aprilie, după o vizită în Birmingham, William și Kate au fost surprinși îndreptându-se spre gară pentru a lua trenul spre casă, iar prințesa de Wales avea în geanta sa două pungi de hârtie și o sticlă de apă. Pungile părea să aparțină unui magazin local de gustări, iar fanii s-au gândit imediat că cei doi se pregătesc să mănânce în tren, la întoarcerea în Londra. 

Ce mănâncă prințul William la micul dejun

În luna noiembrie a anului trecut, prințul William a dezvăluit ce consumă dimineață, în timpul unei vizite în Cornwall. Acesta a vorbit cu nutriționistul Monique Hyland, mărturisind că-și începe ziua cu un mic dejun sănătos, format din două ouă, pâine prăjită integrală cu un, suc de mere și o ceașcă de ceai cu lapte și zahăr.

„Își începe bine ziua, asta pentru că are un mic dejun sănătos, dar apoi a recunoscut că se întâmpla ca pe timpul zilei să consume sandvișuri nesănătoase, în special la prânz. Iar gustările lui sunt formate din prăjituri cu ciocolată și vin roșu”, a declarat Monique pentru Cornwall Live.

Citește și: Motivul pentru care prințul William nu s-a înclinat în fața reginei Camilla. Moștenitorul tronului a încălcat protocolul regal

Mai mult, William i-a dezvăluit lui Monique că are nevoie să bea câteva cești de ceai negru sau verde pentru cofeină: „Copiii mă țin treaz noaptea”. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri