"America Latina" Red Carpet - The 78th Venice International Film Festival
Divertisment

Olivia Culpo, foto: Getty Images

Olivia Culpo, irezistibilă într-un costum de baie cu decupaje. Fosta Miss Univers se mândrește cu o siluetă de invidiat

Olivia Culpo, model și fostă Miss Univers, și-a incantat fanii de pe rețelele sociale cu câteva fotografii făcute pe plajă, la apus, în vacantă sa în Maldives.

Frumoasa brunetă, în vârstă de 29 de ani, este posesoarea unui fizic fără cusur, pe care nu se teme să-l etaleze în tot felul de ținute mulate și decoltate, fie că e vorba de apariții mondene sau în fotografii de vacanță.

olvia culpo (2)

Citește și: Candice Swanepoel, imaginea perfecțiunii la 32 de ani. Fostul îngeraș Victoria's Secret și-a surprins fanii cu un pictorial inedit

În imaginile respective, publicate pe Instagram, fosta iubită a lui Nick Jonas a făcut furori cu un costum de baie negru, cu un decupaj îndrăzneț în zona decolteului, ce i-a pus în valoare atât bustul generos, cât și abdomenul cu pătrățele.

olvia culpo (3)

Sesiunea foto de pe plajă i-a adus modelului peste 150.000 de aprecieri și numeroase comentarii din partea fanilor: "O femeie frumoasă", "Perfecta", "Absolut superba".

Citește și:Georgina Rodriguez, lăsată fară cuvinte de cadoul primit de la Cristiano Ronaldo. Obiectul valorează 150.000 £

După ce a câștigat titlul de Miss Univers în 2012, Olivia Culpo s-a menținut în lumina reflectoarelor prin activitatea sa de model și influencer, iar în 2019 a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. De asemenea, a bifat și relații cu bărbați celebri, printre care și Nick Jonas.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri