Olivia Culpo
Frumusete

Credit foto: Getty Images

Olivia Culpo, adevărul despre intervențiile estetice din zona feței: „Nu vreau ca obrajii mei să arate atât de concavi”

Olivia Culpo este considerată cea mai frumoasă femeie din lume după ce a câștigat titlul de Miss Univers în anul 2012, însă puțini sunt cei care știu că aceasta a apelat la medicii esteticieni pentru a-și îmbunătăți aspectul feței. Deși intervențiile au fost non-invazive și abia dacă se observă, modelul în vârstă de 31 de ani a fost sinceră cu fanii săi și a enumerat într-un videoclip postat pe rețelele de socializare toate procedurile pe care și le-a făcut. 

Vedeta, care s-a logodit recent cu starul NFL, Christian McCaffrey, în vârstă de 27 de ani, a spus că nu și-a făcut niciodată vreo intervenție chirurgicală plastică și că singurele proceduri la care a apelat au fost cele cu Botox. 

Citește și: Olivia Culpo, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie îndrăzneț. Cum arată fosta Miss Univers la 12 ani de când a câștigat titlul

„Toată lumea mă întreabă dacă mi-am făcut ceva la față. Țin să menționez că nu mi-am făcut niciodată operații plastice, nu am primit niciun tratament pentru îndepărtarea grăsimii bucale și nu mi-am remodelat maxilarul”, a declarat Olivia Culpo, adăugând: „Vă voi spune exact ceea ce am făcut”, înainte de a mărturisi că a apelat la injecții cu Botox pentru zona tâmplelor și a bărbiei și la fillere pentru buze. 

„În urmă cu mulți ani am apelat la o procedură de umplere a obrajilor, dar nu o mai fac acum. Nu vreau ca obrajii mei să arate atât de concavi”, a mai spus modelul. 

Olivia Culpo a fost operată de endometrioză

Spre sfârșitul anului 2021, Olivia Culpo a dezvăluit că suferă de endometrioză, o boală dureroasă cu care se confruntă multe femei la nivel mondial și, mai mult de atât, ea a fost operată.

”Ieri m-am operat de endometrioză. Nu este o postare prea glamuroasă, dar am simțit nevoia să împărtășesc asta cu voi și să vă fac să conștientizați asupra acestei boli”, a început mesajul vedetei.

Citește și: Atrage privirile pretutindeni. Fosta Miss Universe, Olivia Culpo, o apariție de neratat pe străzile din New York

”Endometrioza este o afecțiune în care țesutul uterului crește în alte părți aleatorii ale corpului provocând durere. Aceasta afectează fertilitatea și sănătatea generală, dar și…fericirea”, a continuat Olivia. ”Am fost în agonie ani de zile în perioada ciclului menstrual, iar medicii m-au diagnosticat greșit de nenumărate ori”, spunea modelul în luna octombrie a anului trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri