Olivia Wilde
Divertisment

Olivia Wilde, mai fericită ca niciodată de când are o relație cu Harry Styles / Getty Images

Olivia Wilde, mai fericită ca niciodată de când are o relație cu Harry Styles: ”E minunat să simt asta!”

Olivia Wilde, actrița în vârstă de 37 de ani, și-a găsit liniștea în brațele lui Harry Styles, care e mai tânăr decât ea cu zece ani. Diferența de vârstă nu reprezintă un impediment pentru ei, potrivit Page Six.

Olivia Wilde și Harry Styles au început să iasă împreună în urmă cu aproape un an de zile. La început, însă, cei doi s-au ferit de ochii curioși ai fanilor. Acum, însă, actrița a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de artist.

Citește și: Olivia Wilde, senzuală în cea mai nouă ședință foto: Îmi iubesc corpul mai mult ca oricând

**

”Sunt mai sănătoasă decât am fost vreodată și e minunat să simt asta. ”, a mărturisit ea.

În ceea ce privește diferența de vârstă dintre ea și Harry Styles, ea a declarat: ”Este evident că uneori este tentant să corectezi ceea ce se spune despre tine. Dar atunci când realizezi că ești cu adevărat fericit, nu contează ce cred străinii despre tine. Tot ce contează este ceea ce este real, ceea ce iubești și pe cine iubești.”, a spus actrița.

Citește și: Harry Styles și Olivia Wilde, escapadă romantică în Toscana. Cum au fost surprinși de către fani

Relația dintre Olivia Wilde și Harry Styles a început la scurt timp după ce actrița s-a despărțit de Jason Sudeikis, după zece ani de relație, dintre care șapte de logodnă. Ei au doi copii împreună, Otis Alexander, un băiețel de șase ani și Daisy, o fetiță de patru ani. Relația lor a început după ce s-au cunoscut la o petrecere de final de sezon a emisiunii ”Saturday Night Live”, însă când toată lumea se aștepta să-și unească destinele, ei au anunțat că au hotărât să ”meargă” pe drumuri separate. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri