Olivia Wilde dares to bare as she poses nude and topless in True Botanicals campaign
Divertisment

Olivia Wilde, ședință foto pentru True Botanicals. Profimedia

Olivia Wilde, senzuală în cea mai nouă ședință foto: Îmi iubesc corpul mai mult ca oricând

La 37 de ani, Olivia Wilde spune că își iubește corpul mai mult ca oricând. Într-o discuție cu Vogue.co.uk., regizoarea „Booksmart” a declarat că nașterea celor doi copii, Otis (7 ani) și Daisy (5 ani), pe care îi are cu fostul partener Jason Sudeikis, a schimbat-o radical și că își apreciază silueta mai mult ca oricând.

„Îmi iubesc corpul acum mai mult decât am făcut-o vreodată. Mă bucur de fiecare ocazie pe care o am de a avea grijă de mine. Acesta este ritualul meu de frumusețe: să am grijă de mine și să-mi celebrez corpul în acest stadiu al vieții mele”, a mărturisit Olivia. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

„Când vine vorba de relația pe care o avem cu trupurile noastre și de sărbătorirea acestora, cred că ajungem cu toții la asta, dar din perspective și experiențe foarte diferite”, a adăugat iubita lui Harry Styles. În plus, Olivia a explicat că nu mai pune presiune pe ea, pentru că este totuși mama a doi copii pe care i-a născut la o vârstă de peste 30 de ani.

Wilde le-a povestit celor de la Vogue și despre impactul pe care maternitatea l-a avut asupra rutinei sale de îngrijire a pielii.

„Am simplificat rutina, mi-am dorit să fac alegeri mai inteligente în ceea ce privește îngrijirea mea, astfel încât să pot fi mai mult timp disponibilă pentru copiii mei, de asemenea, nu am vrut să strâng o grămadă de agenți cancerigeni pe pielea în fiecare zi”. 

„În plus, mi-am dorit să fiu mai prietenoasă cu mediul, este ceva la care te gândești mult mai mult atunci când ai copii. Ești mai atentă la viitor. Dar recunosc că a fost vorba și de eficiență, pentru că nu știu cine are timp pentru un ritual de frumusețe în 12 pași. Eu, personal, nu”, a adăugat ea.

Olivia este ambasadoarea unui brand de cosmetice bio.

Etichete: olivia wilde

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri