Pamela Anderson
Divertisment

Pamela Anderson / Profimedia Images

Pamela Anderson, din nou fără machiaj, într-un pictorial inedit: „M-am simțit liberă, am făcut-o pentru toate femeile!”

Pamela Anderson, în vârstă de 56 de ani, a pornit o adevărată „revoluție” anul trecut, în luna septembrie, când a participat la Săptămâna Modei de la Paris fără să poarte machiaj.

Actrița din „Baywatch” a mărturisit că „s-a simțit foarte liberă” la acel eveniment și a ales să nu poarte machiaj „de dragul femeilor”. 

Citește și: De ce a renunțat Pamela Anderson la machiaj și cum a declanșat „revoluția frumuseții naturale”

„Cred că în social media și în fantezie, mai ales în modă și film, sunt necesare astfel de momente de evadare. Am considerat că este în regulă doar să fiu!”, a spus ea, în cadrul unui interviu pentru CR Fashion Book, potrivit People.

Actrița a subliniat, de asemenea, că intenția ei nu a fost să facă vâlvă, dar a fost fericită să descopere că apariția ei la acel eveniment a avut un mesaj pozitiv de transmis.

Anderson, care a fost protagonista unui pictorial inedit pentru CR Fashion Book, în care nu a purtat machiaj, a explicat, de asemenea, că adoptarea acestui nou stil de viață a ajutat-o să-și creeze „propriul tip de nebunie!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Citește și: Singurul bărbat de care Pamela Anderson a fost cu adevărat îndrăgostită: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”

„Trebuie să ai un simț al umorului. Cum am mai spus, traversez o perioadă bună, am lăsat în urmă multe. Mi-am petrecut un sfert din viață stând pe scaun pentru a fi machiată. Am prieteni make-up artiști și hair-styliști, care fac o treabă importantă, care creează artă, dar, în viața de zi cu zi, trebuie să fii tu, să nu te pierzi. Este o adevărată provocare să ai curajul de a renunța la machiaj. Iar eu mi-am creat acest tip de nebunie!”, a mai spus actrița.

Pamela Anderson nu se teme să îmbătrânească

Anul trecut, actrița i-a mărturisit lui Dax Shepard că, în timp ce multe femei frumoase au adevărate probleme cu procesul de îmbătrânire, ea nu s-a gândit niciodată de două ori la acest subiect.

”Abia aștept să mă văd bătrână”, a spus Pamela Anderson în cadrul podcastului Armchair Expert, moderat de Dax Shepard.

Citește și: Pamela Anderson, mărturisiri neașteptate. Actrița nu mai e interesată să mai găsească dragostea: ”E foarte bine pentru mine să fiu singură acum”

Niciodată nu am considerat că sunt vreo frumusețe, pur și simplu sunt puțin simpatică”, a mai spus ea.

Pamela anderson

”Întotdeauna mi-am spus că mă voi recunoaște în oglindă când voi fi bătrână. Nu vreau să trișez în procesul cu îmbătrânire, nu vreau să-mi fac ceva la față!”, a mai spus ea.

”O să-mi las părul să devină cărunt și o să-mi pun o pălărie pe cap. Nu voi purta machiaj, e mai confortabil așa”, a mai spus ea.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri