Pamela Anderson
Divertisment

Pamela Anderson / Getty Images

Pamela Anderson, într-o rochie mulată, la 54 de ani. Actrița a ieșit la cină cu fiul ei, pe care-l are cu Tommy Lee

La aproape o lună de zile de când s-a scris că Pamela Anderson a cerut divorțul de Dan Hayhurst, cu care a fost căsătorită aproape un an de zile, actrița a fost surprinsă Malibu, Statele Unite ale Americii.

În vârstă de 54 de ani, actrița a fost fotografiată în timp ce mergea să ia cina la restaurantul Nobu din Malibu. Ea nu era singură, ci însoțită de fiul ei, Brandon Thomas Lee, în vârstă de 25 de ani și de asistentul ei, Jonathan.

Pamela Anderson, într-o rochie mulată, la 54 de ani

Citește și: Pamela Anderson a ieșit din casă în pantaloni de trening și fără strop de machiaj. Cum arată astăzi, la 54 de ani, starul din Baywatch

Îmbrăcată într-o rochie neagră, midi, mulată pe corp, Pamela Anderson a arătat perfect. Totodată, ținuta ei a fost completată de niște pantofi nude, cu tocuri înalte, dar și de un machiaj discret. 

Pamela Anderson, într-o rochie mulată, la 54 de ani

Fiul ei în vârstă de 25 de ani, pe care-l are din mariajul cu Tommy Lee, a ales să poarte o ținută casual, formată din jeanși, hanorac și teniși. Asistentul acesteia apare îmbrăcat într-un trening, iar pe cap poartă o șapcă.

Citește și: Pamela Anderson lansează o nouă colecție de genți vegane. Cum își promovează accesoriile

Pamela Anderson cere divorțul de cel de-al cincilea soț 

Pamela Anderson solicită divorțul de cel de-al cincilea soț, Dan Hayhurst, după doar 13 luni de căsătorie, au dezvăluit surse apropiate cuplului. Se întâmpla în luna ianuarie a acestui an, iar cu câteva zile în urmă, Anderson a fost văzută în Malibu fără verighetă, la o cafea împreună cu asistentul ei.

Fosta actriță din „Baywatch” a cerut divorțul în Canada natală, unde s-a mutat cu soțul ei, un bodyguard, anul trecut, după ce s-au îndrăgostit în pandemie. 

Citește și: Pamela Anderson s-a cuplat cu un angajat al ei. Cu ce se ocupă bărbatul care o face fericită

Pamela Anderson a fost căsătorită de cinci ori cu:

  • Tommy Lee (1995 - 1998), cu care are doi băieți Brandon și Dylan
  • Kid Rock (2006 - 2007)
  • Rick Solomon (2007 - 2008), (2014- 2015)
  • Jon Peters (ianuarie 2020- ianuarie 2020; anulată)
  • Dan Hayhurst (decembrie 24, 2020 - ianuarie 2022)

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri