EXCLUSIVE: Pamela Anderson Radiates Natural Beauty As She's Spotted Grabbing Coffee With Friends In Los Angeles, CA - 11 Mar 2024
Divertisment

Pamela Anderson. Profimeadia

Pamela Anderson și-a schimbat radical viața. Actrița lansează o carte de bucate. Fiul ei: Sunt atât de mândru de tine

Pamela Anderson este „încântată” să anunțe prima ei carte de bucate, „I Love You by Pamela Anderson: Recipes from the Heart”, care conține peste 80 de rețete. Volumul va ajunge pe rafturile librăriilor în 15 octombrie, scrie Daily Mail.

Inspirată de noul stil de viață al Pamelei, unul rustic, de la proprietatea sa din Insula Vancouver, cartea de bucate de 288 de pagini vine cu rețete pe bază de plante, „de acasă și din lume”, precum și sfaturi pentru un design durabil și pentru grădinărit.

Cartea de bucate a fostei vedete din Baywatch a pornit de la un cadou de inaugurare a casei, „o cutie de carduri cu rețete, marcate cu 'Te iubesc', pentru fiii ei - Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee - și prietenele lor.

„A devenit un proiect care a reușit să încapsuleze toate lucrurile noastre preferate. O carte de bucate, un stil de viață, nimic luxos”, a explicat fosta actriță, urmărită de 4,2 milioane de urmăritori pe Instagram/Facebook . „Vine cu un fel de bucurie umilă. Sărbătorește magia decorurilor pitorești în care natura are întotdeauna un loc la masă. Abia aștept să ajungă în casele voastre. De la familia noastră până la a ta”, a mai transmis Anderson.

Citește și: Top 5 cele mai bogate femei din lume. Au o avere însumată la peste 300 de miliarde de dolari

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pamela are doi băieți - Brandon, producător de film nominalizat la Emmy, în vârstă de 27 de ani, și Dylan, modelul-muzician, în vârstă de 26 de ani - din căsnicia de trei ani cu artistul Tommy Lee, care s-a încheiat în 1998.

Copiii ei, dar și prietenele sale celebre, printre care Kerry Washington, Brenda Song și Carolyn Murphy, au lăudat-o pe Instagram pentru noul ei proiect. 

„I Love You” marchează a doua carte a vedetei în vârstă de 56 de ani, după ce Dey Street Books i-a publicat anul trecut volumul de memorii „Love, Pamela”, unul dintre cel mai bine vândute.

Zâmbetul e cel mai bun machiaj. Pamela Anderson, acasă, într-o zi obișnuită. „Ce femeie superbă! Strălucești!”, i-au transmis fanii

Pamela Anderson: Întotdeauna mi-am dorit să merg la școala culinară

Pamela va găzdui și emisiunea culinară „Pamela's Cooking With Love”, care va avea premiera la sfârșitul acestui an pe Food Network Canada, unde va prezenta doar rețete vegane.

„Acesta a fost întotdeauna visul meu, să am un show culinar. Întotdeauna, întotdeauna, întotdeauna. Brandon a venit la mine și mi-a spus: 'Mamă, visul tău se va împlini'. Și acum suntem pe Food Network Canada, ceea ce este cu atât mai bine, pentru că sunt insistentă când vine vorba de realizat proiecte canadiene, îmi doresc să lucrez cu companii de producție canadiene”, a spus Anderson la finalul anului trecut.

„Întotdeauna mi-am dorit să merg la școala culinară. Asta nu s-a întâmplat pentru că m-am gândit că dacă gătesc doar legume, probabil că ar fi foarte greu să găsesc o școală doar pentru așa ceva. Dar la Pamela's Cooking With Love, bucătari cu stele Michelin, câștigători ai premiului James Beard și toți acești chefi incredibili din toată lumea au venit în micul meu hambar de pe insulă și am gătit rețete uimitoare. Am fost atât de entuziasmată! Eram ca un burete, gata să absorb totul!”.

Actrița canadiano-americană va apărea și în sezonul 2 din Pamela's Garden of Eden, pe HGTV.

Etichete: pamela anderson

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri