Jessica Alba and her daughter Honor are seen shopping in Beverly Hills
Divertisment

Jessica Alba și fiica ei, Honor, în Beverly Hills. Profimedia

Par mai degrabă surori, nu mamă și fiică. Jessica Alba și Honor, la o plimbare matinală prin Beverly Hills

Jessica Alba și fata ei Honor par mai degrabă surori, nu mamă și fiică. Paparazii le-au fotografiat pe cele două la o plimbare matinală prin Beverly Hills.

Actrița americană a mers la cumpărături în compania fiicei sale, Honor. Jessica a purtat o pereche de blugi largi, închiși la culoare, un hanorac supradimensionat portocaliu, pe care l-a accesorizat cu o geantă elegantă, și adidași albi. La rândul ei, Honor a îmbrăcat pantaloni de trening și un hanorac negru și și-a completat ținuta sport cu o pereche de adidași negri. 

Jessica Alba, despre motivele pentru care a făcut terapie cu fiicele ei: „Mi-am dorit să le ajut să se înțeleagă mai bine!”

Anul acesta, Honor a împlinit 15 ani. Jessica Alba și soțul ei, Cash Warren, au făcut publice mesaje emoționante, cu respectiva ocazie. „Sunt mândră de cine ai devenit”, a transmis actrița de 42 de ani.

„În urmă cu 15 ani, Honor Marie Warren m-a făcut mamă. Habar n-aveam că lumea mea se va schimba complet. Inima mea s-a bucurat în momentul în care te-am văzut.”, a notat Alba pe rețelele de socializare.

Jessica și Warren s-au căsătorit în mai 2008, în cadrul unei ceremonii restrânse. Actrița era deja însărcinată cu primul copil.

Cash lucrează tot în industria filmului, fiind producător și regizor, iar în portofoliul său se regăsesc filme precum ”Fantastic Four” (2005), ”Taxi” (2004) și ”Crips and Bloods: Made in America” (2008). 

Jessica și Warren mai au încă doi copii, un băiat și o fată.

Etichete: jessica alba

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri