Jessica Alba
Actualitate

Jessica Alba / Getty Images

Jessica Alba, despre motivele pentru care a făcut terapie cu fiicele ei: „Mi-am dorit să le ajut să se înțeleagă mai bine!”

Jessica Alba, actrița în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că nu mai merge la terapie cu fiicele ei, întrucât au început să se ducă singure, fiind mari acum.

În cadrul unui interviu pentru People, actrița a vorbit despre motivele pentru care fiicele ei, Honor, de 15 ani și Haven, de 12 ani, merg acum singure la terapie.

Citește și: Par a fi mai degrabă surori, nu mamă și fiică. Jessica Alba și Honor, într-o apariție rară, la scurt timp după vacanța din Italia

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu mai mergem împreună. Se duc singure, sunt mari acum”, a explicat ea, precizând, de asemenea, că a ales să-și convingă fiicele că este important să apeleze la ajutorul unui specialist pentru a scăpa de anumite stigme ori stereotipuri pe care le-ar fi dezvoltat de-a lungul anilor.

Este foarte important să fac terapie, ești mult mai conectat cu tine, îți conștientizezi mai bine emoțiile și înveți să le gestionezi mai bine. Cine nu-și dorește asta? Eu am vrut să le arăt copiilor că este important să se pună pe primul plan”, a mai mărturisit actrița.

Citește și: Jessica Alba, răvășitoare într-o rochie furou pe coperta Flaunt: Am pornit în carieră cu o mentalitate agresivă pentru a mă putea apăra

Totodată, la începutul lunii august, actrița a dezvăluit că ea și fiicele ei au învățat să comunice mai bine după ce au făcut terapie.

„Este foarte frumos să pot să le ofer instrumentele cu ajutorul cărora să învețe să se înțeagă mai bine, să-și poată dezvălui nevoile. Acum sunt pe modul: „mamă, vreau să vorbesc cu terapeutul eu, tu nu mă asculți. Ne-a ajutat să ne îmbunătățim relația”, a mai subliniat actrița.

Cum a început relația dintre Jessica Alba și Cash Warren

Jessica Alba l-a cunoscut pe Cash Warren în timp ce lucra ca asistentă a regizorului Tim Story, pe platourile de filmare a ”Fantastic Four”. Atunci, ea era logodită cu Michael Weatherly, însă a decis să pună punct relației. Ulterior, în mai 2008, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, iar celebra actriță era deja însărcinată cu primul copil.

2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: (L-R) Cash Warren and Jessica Alba attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Acum, ei au împreună trei copii - Honor Marie, de 15 ani, Haven Garner, de 12 ani și Hayes, care a venit pe lume în decembrie 2017.

Citește și: Dieta de vedeta. Ce face Jessica Alba pentru a arata bine si a fi in forma maxima

Despre Jessica Alba se vorbește mereu, însă soțul ei, Cash, trăiește într-un con de umbră. Acesta lucrează tot în industria filmului, fiind producător și regizor, iar în portofoliul său se regăsesc filme precum ”Fantastic Four” (2005), ”Taxi” (2004) și ”Crips and Bloods: Made in America” (2008). De asemenea, el a lucrat și ca producător pentru mai multe documentare și emisiuni televizate. În plus, a fondat un site prin intermediul căruia vinde șosete și lenjerie intimă.

Cash Warren lucrează în industria filmului, însă acest lucru nu este o surpriză pentru nimeni, întrucât tatăl lui este un star la Hollywood. Mai exact, tatăl lui este Michael Warren, un actor cunoscut pentru rolul interpretat în ”Hill Street Blues”.

Etichete: jessica alba , terapie , fiice

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?