NY: This Is Paris premiere at Tribeca Festival 2021
Divertisment

Paris Hilton și Carter Reum în Malibu, Foto: Profimedia

Paris Hilton, răvășitoare la brațul logodnicului ei. Moștenitoarea Hilton a atras toate privirile într-o rochie cu un decolteu adânc

Paris Hilton, moștenitoarea imperului hotelier Hilton, a atras toate privirile în timpul unei întâlniri romantice cu logodnicul ei, Carter Reum. Cei doi au fost fotografiați pe când soseau la un restaurant de lux din Malibu.

Vedeta, în vârstă de 40 de ani, a făcut furori la brațul celui pe care îl numește logodnic de șase luni, iar fericirea i se citea pe chip. Cunoscută pentru aparițiile chic, Paris Hilton a îmbrăcat o rochie albastră cu tul și buline, ce i-a pus în evidență decolteul generos, o pereche de sandale Valentino și o geantă Lady Dior.

*EXCLUSIVE* Paris Hilton and Carter Reum are all smiles as they grab dinner at Nobu!
Paris Hilton și Carter Reum în Malibu

Citește și: Kate Beckinsale spune că nu are nicio operație estetică: „Mi-e frică să nu-mi paralizeze fața!”

Ravășitoare ca întotdeauna, moștenitoarea Hilton l-a eclipsat pe Carter, care a optat pentru o ținută casual, formată dintr-un tricou negru, o pereche de pantaloni bej și adidași, însă omul de afaceri nu părea deranjat de acest lucru, fiind prea ocupat o soarbă din priviri pe iubita sa.

*EXCLUSIVE* Paris Hilton and Carter Reum are all smiles as they grab dinner at Nobu!
Paris Hilton și Carter Reum în Malibu

Logodna dintre Paris Hilton și Carter Reum a avut loc pe 13 februarie, când Paris a împlinit 40 de ani. Carter a cerut-o de soție pe o insulă privată, după mai bine de un an de relație împreună.  La acea vreme, ambii și-au manifestat fericirea cu privire la momentul important din viața lor.

„Nu aș putea fi mai încântat și mai norocos să o am ca viitoare soție și parteneră”, a mărturisit antreprenorul Carter Reum.

„Anul trecut, cu COVID, a accelerat atât de multe lucruri. Ca cineva care călătorea constant, am avut această oportunitate să rămân acasă și să reevaluez ceea ce era important pentru mine. Relația și timpul petrecut cu Carter au fost un cadou”, a spus și Hilton. Sunt încântată de următorul nostru capitol”.

Cei doi s-au cunoscut cu 15 ani înainte de a începe să se întâlnească.  Carter este un prieten vechi al familiei Hilton. Reum a construit compania M13. Absovent al Universității Columbia, Reum este, de asemenea, autor și antreprenor, cunoscut și pentru crearea brandului de băuturi alcoolice VEEV Spirits, alături de fratele lui, Courtney.

Aceasta este a patra logodnă a lui Paris

Paris Hilton se gândește deja la o familie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Paris Hilton este o femeie împlinită pe plan profesional. În calitate de moștenitoare a hotelurilor Hitlon, aceasta are viitorul asigurat, iar acum că iubirea i-a bătut la ușă, vedeta se gândește deja la o familie, zicând că tot ce își dorește în acest moment este să fie împlinită în plan personal și să devină mamă.

Citește și: Adele, apariție rară în public. Artista a atras toate privirile la un meci de baschet

Mărturisirea a venit în cadrul unui interviu de promovare al documentarului ”This Is Paris”, care a fost filmat acum doi ani de zile.

Ani de zile la rând și-a dorit să devină miliardară, însă acum, vedeta a dezvăluit că se concentrează pe întemeierea unei familii.

”Țelul meu a fost să fac bani, dar nu eram fericită în plan personal. Mereu am văzut banii ca fiind libertate și independență. Acum sunt însă foarte fericită și îndrăgostită, motiv pentru care nu mă mai interezează banii. Sunt mai mult interesată de bebeluși.”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri