Megan Fox
Divertisment

Megan Fox / Foto: Profimedia

Pe Instagram a părut încrezătoare în rochia ei transparentă, pe stradă, alta a fost povestea. Cum au pozat-o paparazzii pe Megan Fox 

Megan Fox a făcut o alegere vestimentară îndrăzneață pentru a ieși la cină cu iubitul ei, muzicianul Machine Gun Kelly. Înainte de a merge la întâlnire, actrița a făcut câteva poze pe care le-a postat pe Instagram.

Megan Fox a îmbrăcat o rochie colorată, lungă și total transparentă la întâlnirea romantică. Dacă în instantaneele postate pe rețelele sociale pare că a lăsat inhibițiile deoparte și s-a arătat încrezătoare, când a ieșit din restaurant și a dat cu ochii de paparazzi, a stat mai tot timpul cu mâinile în jurul sânilor.

Citește și: Megan Fox, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei, la scurt timp după ce a mărturisit că nu și-a iubit niciodată corpul

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, azi de la 20:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița de 37 de ani are un corp perfect și un chip de păpușă. Pe sub rochia transparentă și mulată a pus o lenjerie modelatoare de culoarea pielii, iar pe sâni a avut grijă să aibă niște plasturi special.

"Chiar a câștigat la loteria genetică", i-au transmis fanii, uimiți de cât de frumoasă este vedeta, care de ceva timp s-a făcut roșcată. Și ea a vrut să le lase un mesaj, înainte de a începe să-i scrie comentarii urâte pentru alegerea vestimentară care a lăsat mult la vedere.

Megan Fox
Megan Fox a stat tot timpul cu mâinile în jurul sânilor. / Foto: Profimedia

Citește și: Megan Fox a mers la întâlnire parcă direct de la sală. A ieșit pe stradă în bustieră și o pereche minusculă de pantaloni mulați

"Înainte de a începe să tastați cu furie, stați calmi, acestea nu sunt sfârcurile mele. Sunt complet și bine ascunse, așa că nu vă faceți griji, vom mai trăi cu toții încă o zi fără o ruptură în continuumul spațiu-timp", a scris Megan, ironică în dreptul pozelor.

Nici fotografii din California nu au stat degeaba și le-au luat urma și Megan și logodnicului ei. De data aceasta, roșcata a părut mai stresată din cauza rochiei și și-a ținut mâinile numai în jurul sânilor.

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri