Penelope Cruz/ Profimedia
Divertisment

Penelope Cruz/ Profimedia

Penelope Cruz, definiția senzualității la Festivalul de Film de la Tribeca. Actrița se apropie de 50 de ani, dar arată uimitor

Cu toate că se apropie de vârsta de 50 de ani, Penelope Cruz continuă să arate uimitor și să atragă privirile la fiecare eveniment la care ia parte. Recent, actrița a întors capetele pe covorul roșu la premiera filmului „Official Competition” de la Festivalul de Film de la Tribeca. 

Îmbrăcată într-o rochie neagră sclipitoare, cu un umăr gol, căștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 48 de ani, și-a etalat silueta de invidiat și formele voluptoase. Actrița și-a completat look-ul cu un clutch negru cu sclipici și un colier prețios, în timp ce a purtat o coafură lejeră și un machiaj natural. Creația Chanel cu o singură mânecă i-a pus și bustul în evidență, având un decolteu generos, însă foarte elegant. 

Penelope Cruz/ Profimedia
Penelope Cruz/ Profimedia

Citește și: Penelope Cruz, senzuală într-o rochie-sacou mini, la brațul lui Antonio Banderas, în Madrid. Cei doi își promovează filmul „Official Competition”

Penelope Cruz este ambasador oficial al brandului Chanel de câțiva ani, dar a început să lucreze cu casa de modă franceză de lux încă din 1999. 

Penelope Cruz/ Profimedia
Penelope Cruz/ Profimedia

Filmul „Official Competition” va fi lansat vineri în cinematografele din SUA. Actrița a declarat că este foarte recunoscătoare că filmul va apărea în cinematografe, mai ales că pelicula a fost filmată în timpul pandemiei de Covid-19. 

Penelope Cruz a găsit echilibrul între carieră și viața de familie

Penelope Cruz a vorbit recent despre viața ei ca mamă cu un job. Actrița mărturisește că a găsit echilibrul perfect între carieră și viața de familie, susținând că se simte norocoasă că își poate alege proiectele, mai ales că prioritatea ei sunt copiii. Actrița are doi copii, pe Luna, în vârstă de 8 ani și pe Leo, în vârstă de 11 ani, împreună cu  Javier Bardem, în vârstă de 52 de ani. Având un palmares impresionant, Penelope Cruz este fericită că încă poate avea proiecte, dar în același timp se poate ocupa și de creșterea celor doi copii ai săi. 

„Mă simt foarte norocoasă să mă aflu în această poziție și să pot alege proiectele la care lucrez, pentru că prioritatea mea sunt copiii”, a declarat Penelope Cruz. 

Citește și: Penelope Cruz explică de ce copiii ei și ai lui Javier Bardem nu au voie să aibă conturi pe rețelele sociale

Penelope, care este căsătorită din 2010 cu Javier, a vorbit acum ceva vreme despre viața de familie, într-un interviu acordat Marie Claire, ediția din Grecia. Actrița a mărturisit că ea și soțul ei au grijă ca viața lor profesională să nu o afecteze pe cea de familie. „Ca orice cuplu, vorbim despre joburile noastre, despre personajele pe care le jucăm, despre cum am putea interpreta mai bine o scenă sau alta. Uneori facem schimb de idei, dar când vine vorba de slujbele noastre, în general, nu suntem obsedați de muncă, încercăm să o lăsăm la intrarea în casă”.

Penelope a mai povestit că, de când a devenit mamă, nu își mai face griji de ce cred ceilalți despre ea: „Când eram tânără, felul în care mă vedeau alții, fie că era pozitiv sau negativ, conta enorm pentru mine, dar de când am devenit mamă, am realizat că aceasta este cea mai importantă misiune din viața mea și am vrut să o realizez cât mai bine posibil”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri