Penelope Cruz and Javier Bardem seen on a taxi boat tour in Venice
Divertisment

Penelope Cruz, Javier Bardem, în Veneția, 2021. Profimedia

Penelope Cruz explică de ce copiii ei și ai lui Javier Bardem nu au voie să aibă conturi pe rețelele sociale

Copiii actorilor Penelope Cruz și Javier Bardem nu au voie să folosească social media. Actrița spaniolă în vârstă de 47 de ani a explicat într-un interviu la CBS Sunday Morning decizia ca fiul și fiica lor să nu apară pe rețelele sociale și să nu aibă conturi aici.

Starul în vârstă de 47 de ani din „Madres Paralelas” a vorbit despre această regulă gândită pentru fiul lor Leo (10 ani) și fiica lor Lena (8 ani).

„Am o relație ciudată cu rețelele sociale, le folosesc foarte puțin și într-un mod foarte atent”, a declarat ea. „Ceva nu are sens aici și afectează în special generațiile tinere”.

„Îmi pare tare rău pentru cei care sunt acum adolescenți. Este ca și cum lumea ar fi făcut un fel de experiment pe ei: Oh, să vedem ce se întâmplă dacă expunem un copil de 12 ani la atâta tehnologie.”

„E vorba de lipsa de protecție în cazul unui copil de 12 ani activ pe rețelele sociale, orice formă ar avea acestea, nu există protecție pentru ei, pentru creierul lor care încă se dezvoltă, mă refer la cum le afectează modul în care văd ei înșiși, totul, mă gândesc la bullying, de exemplu. Atât de multe lucruri nu mai sunt ca în copilăria pe care eu am avut-o”, a adăugat ea.

„Sunt foarte dură când vine vorba de tehnologie, de exemplu, cu copiii mei... Da, ne vom uita uneori la filme sau la niște desene animate. Cum să nu-i las să se uite la filme?” a spus ea. „Au fost niște momente incredibile de fericire când eram mică. Dar telefoanele nu, până când nu vor fi mai mari, de asemenea, nicio rețea de socializare până la cel puțin 16 ani. Asta înseamnă protejarea sănătății mintale, dar în același timp simt că parcă fac parte dintr-o minoritate. Nu știu.”

Brooke Shields se mândrește cu două fiice frumoase. Adolescentele s-au întors în oraș de Crăciun: „Acasă de sărbători!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri