Meg Ryan At 68th RNE Sant Jordi Awards - Barcelona
Divertisment

Meg Ryan. RNE Sant Jordi Cinematography Awards. Barcelona, Spania. Profimedia

Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

Meg Ryan a impresionat cu apariția ei elegantă, în Barcelona, unde a participat la cea de-a 68-a ediție a premiilor RNE Sant Jordi.

Pe covorul roșu, actrița în vârstă de 62 de ani a emanat farmec în stilul Hollywood. Șic, într-o rochie neagră de seară, cu bretele subțiri și decolteu, vedeta americană le-a zâmbit fotografilor prezenți la eveniment, pentru o ședință foto rapidă.

A captat atenția tuturor în ținuta ei de seară, look pe care l-a completat cu o pereche de sandale negre. Cu părul blond, tuns bob și coafat în bucle dezordonate, cu un machiaj asortat și cu zâmbetul inconfundabil, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor. 

Fostul logodnic al actriței Meg Ryan, dezvăluiri neașteptate: „De șapte luni există cineva în viața mea! E o femeie frumoasă!”

De ce Meg Ryan a spus nu, timp de opt ani, Hollywoodului

Cel mai recent film al ei „What Happens Later”, lansat în 2023, a marcat revenirea lui Ryan pe marele ecran după opt ani de pauză.

Meg apare în acest lungmetraj alături de starul din „The X Files”, David Duchovny, în vârstă de 63 de ani. Ea a și regizat pelicula, ocupându-se, de asemenea, și de scenariu. 

Actrița a discutat recent despre „pauza sa uriașă de la Hollywood”, după ce anterior a cucerit o lume întreagă cu rolurile principale din producții ca When Harry Met Sally și Sleepless in Seattle.

„Am făcut o pauză uriașă pentru că am simțit că există atât de multe alte părți ale experienței mele ca ființă umană pe care voiam să le dezvolt”, a spus explicat Ryan pentru People.

„Este frumos să te gândești la asta ca la un loc de muncă, și nu ca la un stil de viață. Și pentru mine, acesta este un mod grozav de a naviga prin viață”.

Într-o conversație cu Carol Burnett, pentru revista Interview, ea a mai spus despre noua ei peliculă:

Într-adevăr, cea mai ușoară parte a fost să joc în acest film...Nu mai jucasem un rol de foarte mult timp, dar a fost distractiv cu David [Duchovny].”

Meg Ryan, mama a doi copii

Meg Ryan a cunoscut faima în anii '80, după ce a apărut în proiecte de succes, inclusiv în „Top Gun” și „You've Got Mail”.

Pe măsură ce anii au trecut, ea a fost asociată cu farmecul comediilor romantice, fiind supranumită „Regina comediilor romantice”.

Meg Ryan este mama unui băiat, Jack, în vârstă de 31 de ani, cu fostul ei soț, actorul Dennis Quaid, cu care a fost căsătorită din 1991 până în 2001. De asemenea, mai are o fiică, Daisy True Ryan, în vârstă de 20 de ani, pe care a adoptat-o ​​în 2006.

Etichete: meg ryan

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri