Kim Kardashian și Khloe Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian și Khloe Kardashian, în Turks and Caicos / Foto: Profimedia

Poze de paparazzi sau ședință foto aranjată? Khloe și Kim Kardashian, în costume de baie asortate, pe o plajă exotică

Kim și Khloe Kardashian sunt printre preferatele paparazzilor din toată lumea. Orice ieșire de-a lor devine imediat ocazia perfectă pentru a fi pozate din toate unghiurile. Așa s-a întâmplat și în scurta vacanță pe care surorile au petrecut-o pe o plajă din insulele Turks și Caicos.

Pasionate de sport, cu săli foarte bine dotate chiar la ele acasă, surorile sunt cunoscute pentru faptul că se trezesc și la 5-6 dimineața pentru a-și lucra corpurile. În plus, ceea ce le-a consacrat sunt tocmai formele lor voluptoase pe care le-au și expus pe plajă.

Kim Kardashian
Kim Kardashian, în Turks and Caicos / Foto: Profimedia

Citește și: Kim Kardashian, baie în piscină în miez de noapte și plimbare cu bicicleta, într-un costum de baie minuscul

Kim a ales un costum de baie din două piese, iar Khloe, unul asortat, dar varianta dintr-o singură piesă. Vedetele de 43 și 39 de ani au avut cu ele propriul fotograf, dar au fost pozate și de paparazzi. Întinse pe nisip sau ieșind din apă, cu mișcări senzuale, cele două Kardashian au părut mai concentrate la imagine decât la distracție.

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian, în Turks and Caicos / Foto: Profimedia

Cu mișcări atent studiate, dornice să apară într-o lumină pozitivă, surorile Kardashian au părut a fi mai degrabă la o ședință foto organizată decât surprinse ad-hoc de fotoreporteri.

Citește și: Kourtney Kardashian și Travis Barker, criticați pentru comportamentul „grotesc” de pe covorul roșu de la Emmy: „E dezgustător”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri