Martha Stewart/ Profimedia
Moda

Martha Stewart/ Profimedia

Martha Stewart, criticată pentru felul în care se îmbrăcă la 82 de ani. Răspunsul este uluitor: „Mă îmbrac așa de la 17 ani”

Martha Stewart reușește să arate uimitor la vârsta de 82 de ani. Celebra antreprenoare a participat săptămâna trecută la cea de-a 39-a gală anuală a premiilor Night of Stars organizată de Fashion Group International, în Manhattan, unde a purtat un costum alb strălucitor. 

Deși a optat pentru o ținută elegantă și clasică, formată dintr-o pereche de pantaloni albi și un sacou în aceeași nuanță, conceput dintr-un material strălucitor, antreprenoarea de succes a fost criticată de oamenii din mediul online, aceștia susținând că vedeta nu se îmbracă corespunzător vârstei. 

Martha Stewart/ Profimedia
Martha Stewart/ Profimedia

Martha nu s-a putut abține și a comentat pe baza subiectului, având o reacție acidă la comentariile răutăcioase pe care le-a primit: „Să mă îmbrac pentru vârsta cui? Mă îmbrac așa de la 17 ani. Dacă te uiți la pozele mele de pe Instagram, arăt cam la fel”, a declarat ea pentru Page Six. „Nu mă gândesc la vârsta atunci când mă îmbrac”. 

Citește și: Pozele care i-au împărțit fanii în două tabere. Martha Stewart, cea mai în vârstă femeie de pe coperta Sports Illustrated Swimsuit

Nu este prima dată când Martha Stewart este criticată pentru cum se afișează la vârsta de 82 de ani. La începutul acestui an, vedeta a devenit cea mai în vârstă femeie care a apărut pe coperta Sports Illustrated, ediția costumelor de baie, iar imaginile au stârnit numeroase comentarii printre oameni din toate colțurile lumii.

Pe pagina ei de Instagram, fanii au lăudat-o pentru cum arată, în timp ce alții au criticat-o pentru că a apelat la Photoshop și la intervențiile estetice, dar și pentru că promovează imagini care nu au legătură cu realitatea, provocând-o să publice și fotografii cu adevărata ei față. 

Martha Stewart/ Profimedia
Martha Stewart/ Profimedia

Citește și:Martha Stewart, fără secrete. Cum decurge o zi din viata sa, ce obiceiuri are și cum reușește să își conducă afacerea

„Am contat pe  Martha reală în ultimii 30 de ani. Azi am văzut cum a dispărut o femeie care m-a inspirat”/„Știu că ar trebui să fim cu toții uimiți, dar, de fapt, este insultător”/ „Unde sunt pozele needitate?”/ „Frumoase poze, dar nu cred așa ceva”, au scris urmăritorii ei, în timp ce alții i-au transmis că arată grozav la 82 de ani: „Perfectă!”, „Look inspirațional pentru vârsta de 80 de ani”.

Martha a îmbrăcat 10 costume de baie diferite pentru inedita ședință foto. Ea a fost fotografiată de Ruven Afanador, în Punta Cana, Republica Dominicană.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?