priscilla si elvis presley
Divertisment

Priscilla, la Veneția, în 2023 și la nunta cu Elvis Presley, în 1967 / Foto: Profimedia

Pricilla Presley spune că Elvis a ținut cont de faptul că ea era minoră când a cunoscut-o: "A respectat că aveam doar 14 ani"

Priscilla Presley a fost în centrul atenției la Festivalul de Film de la Veneția, unde a avut loc premiera peliculei despre viața ei și anii petrecuți alături de Elvis Presley. În regia Sofiei Coppola, "Priscilla" spune povestea relației tumultoase dintre părinții Lisei Marie Presley.

Cu această ocazie, fosta soție a regelui muzicii rock 'n' roll a făcut câteva declarații despre momentul în care l-a întâlnit pe acesta, pe când avea doar 14 ani. Mai mult a spulberat zvonurile care au circulat mulți ani, care vorbeau despre faptul că ar fi întreținut relații intime cu artistul încă de la acea vârstă.

Citește și: Priscilla Presley, dezvăluiri despre mariajul cu Elvis: ”Deveneam nervoasă când mergea singur undeva, femeile gravitau în jurul lui!”

Elvis și Priscilla Presley
Elvis și Priscilla Presley / Getty Images

Priscilla Beaulieu l-a întâlnit pe Elvis Presley în 1959, când ea avea doar 14 ani, iar el, 24 de ani. Lui îi era foarte dor de casă în acea periodă, fiind staţionat cu armata americană în Germania de Vest. „A fost foarte greu pentru părinţii mei să înţeleagă că Elvis ar fi atât de interesat de mine şi de ce. Chiar cred că a fost pentru că eram mai mult o bună ascultătoare. Elvis mi-a mărturisit în Germania tot ce avea pe suflet, temerile şi speranţele sale, pierderea mamei sale, peste care nu a trecut niciodată. Oamenii cred că era vorba de sex. Nu este deloc aşa. Nu am făcut niciodată sex cu el atunci. A fost foarte bun, foarte iubitor, dar a respectat faptul că aveam doar 14 ani. Eram mai aliniați în ceea ce privește gândirea. Așa a fost atunci relația noastră”, a spus Priscilla, conform People.

Elvis s-a întors în Statele Unite la scurt timp după aceea, dar cei doi au păstrat legătura, iar în 1963 a invitat-o să vină să locuiască cu el în Memphis, unde aceasta a terminat şcoala.

S-au căsătorit în 1967, au avut o fetiţă, Lisa Marie, în 1968, şi au divorţat în 1973, cu patru ani înainte ca Elvis să moară de insuficienţă cardiacă, la doar 42 de ani. „Am rămas totuși foarte, foarte apropiaţi. Și, bineînțeles, aveam o fiică. M-am asigurat că o vedea tot timpul. Era ca și cum nu ne despărțiserăm”, a spus Priscilla. Mai mult, l-a numit pe artist "dragostea vieții mele".

Filmul despre viața ei, greu de privit de Priscilla Presley

sofia coppola si Priscilla Presley
Priscilla Presley și Sofia Coppola, la Festivalul de Film de la Veneția 2023 / Foto: Profimedia

„Este foarte dificil să stai şi să priveşti un film despre tine, despre viaţa ta şi despre dragostea ta. Cred că Sofia (Coppola) a făcut o treabă extraordinară. Şi-a făcut temele”, a declarat Priscilla, în vârstă de 78 de ani, făcând o pauză în timp ce se străduia să-şi depăşească emoţiile, după ce a văzut filmul regizat de Sofia Coppola, bazat pe autobiografia "Elvis and Me".

Priscilla Presley a declarat că Elvis n-a văzut-o niciodată nemachiată

În cadrul unui alt interviu, în urmă cu câțiva ani, Priscilla spunea că Elvis nu a văzut-o niciodată nemachiată în cei șase ani de căsnicie. Era epoca hippie, a revoluției sexuale, iar toate fetele preferau un machiaj foarte puternic al ochilor, încercând să refacă look-ul celebrei Brigitte Bardot.

Citește și: Priscilla Presley neagă că a cerut să fie înmormântată lângă Elvis Presley. Ce compromis a făcut legat de testamentul fiicei sale

”M-a învăţat mereu să păstrez o aură de mister, chiar în cadrul unei relaţii, să nu dezvălui nimic. Unele lucruri trebuie să rămână secrete”, a declarat Priscilla în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Aceasta susţine că a folosit mereu un pic de machiaj şi că soţul său nu a văzut-o niciodată nici în timp ce se îmbrăca. ”Dorea să vadă rezultatul final şi cred ca şi astăzi bărbaţii nu vor să vadă cum se pregătesc soţiile lor, ei vor să vadă cum arată la sfârşit”.

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri