"Elvis" Photocall - The 75th Annual Cannes Film Festival
Actualitate

Priscilla Presley. Getty Images

Priscilla Presley neagă că a cerut să fie înmormântată lângă Elvis Presley. Ce compromis a făcut legat de testamentul fiicei sale

Priscilla Presley ar fi solicitat, în timpul negocierilor purtate pentru testamentul regretatei ei fiice, Lisa Marie, Presley, să fie înmormântată alături de Elvis Presley, însă cererea i-a fost respinsă.

În vârstă de 77 de ani, femeia de afaceri și-ar fi dorit să fie înmormântată alături de legenda rock, în Graceland, dar solicitarea ei a fost respinsă imediat, potrivit unor surse citate de TMZ.

Citește și: Testamentul fiicei lui Elvis Presley. După ce a contestat documentul, Priscilla Presley, văduva cântăreţului, a acceptat un compromis

Potrivit sursei citate, alături de Elvis sunt înmormântați mai mulți membri ai familiei, printre care Lisa Marie, singura lui fiică, care a murit pe 12 ianuarie, după ce a făcut un stop cardiac. De asemenea, alături se odihnește și fiul ei, Benjamin, care s-a sinucis în iulie 2020, la vârsta de 27 de ani.

Bunicii acestuia din partea tatălui, Vernon și Gladys Presley, sunt, de asemenea, înmormântați în grădina de pe proprietatea Regellui Rock ‘n’ Roll.

Citește și: Priscilla Presley, fermecătoare într-o rochie neagră din dantelă. Primele imagini cu actrița după scandalul cu nepoata sa

La scurt timp după apariția acestei informații, Priscilla Presley, care a fost căsătorită cu Elvis în perioada 1967-1973, a negat această informație.

Priscilla Presley a ajuns la un compromis privind testamentul fiicei sale

Această informație vine la câteva zile de când Priscilla Presley, văduva „Regelui” Elvis, a ajuns la un compromis cu privire la testamentul fiicei sale Lisa, care a murit la jumătatea lunii ianuarie, document pe care l-a contestat pentru că nu era inclusă în avere, a anunţat marţi avocatul ei, scrie AFP, potrivit News.ro. 

Lisa Marie Presley, singura fiică a legendei rock'n'roll-ului care a avut propria ei carieră muzicală, a murit subit la Los Angeles, pe 12 ianuarie, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani.

În timpul vieţii ei, ea şi-a menţinut controlul asupra Graceland, conacul deţinut de tatăl ei din Memphis, Tennessee, şi unde acesta a fost găsit inconştient înainte de moartea sa, în august 1977. Un loc care a devenit un loc de pelerinaj pentru fanii lui Elvis Presley.

Citește și: Adevărul despre relația tensionată dintre Lisa Marie și Priscilla Presley. Motivul pentru care cele două aproape că nu-și mai vorbeau

Marţi, avocatul văduvei, Ronson Shamoun, a declarat unui judecător din Los Angeles că s-a ajuns la un compromis. Nu au fost dezvăluite detalii despre acest acord.

„Familiile sunt mulţumite”, a spus avocatul în afara sălii de judecată. Potrivit acestuia, toţi cei implicaţi sunt „uniţi şi entuziasmaţi pentru viitor”.

Riley Keough este, de asemenea, încântată că a pus capăt litigiului, a explicat avocatul ei, Justin Gold.

În vârstă de 77 de ani, Priscilla Presley a divorţat de Elvis în 1973, după şase ani de căsătorie. „Vreau să precizez că nu a existat niciodată un proces împotriva iubitei mele nepoate”, a spus văduva într-o declaraţie trimisă agentului ei.

„Ca familie, ne bucurăm că am rezolvat împreună această problemă”, a adăugat ea, cerând respectarea „intimităţii” familiei „de a o plânge pe Lisa Marie”.

Citește și: Noi dezvăluiri despre relația dintre Lisa Marie Presley și mama ei. O prietenă: ”Nu-și vorbeau de ani, n-a vrut să stea lângă ea!”

Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, este o actriţă care a jucat în blockbusterul "Mad Max: Fury Road" şi, mai recent, în filmul independent "Zola". Lisa Marie Presley a lăsat în urmă şi două fiice gemene, Harper şi Finley.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri