Melanie Griffith, Jane Fonda și Rosanna Arquette
Divertisment

Melanie Griffith, Jane Fonda și Rosanna Arquette, ieșire ca între fete la un local din L.A. / Foto: Profimedia

Prietenie de cinci stele. Jane Fonda, Melanie Griffith și Rosanna Arquette, relaxate, cochete și binedispuse la o ieșire ca între fete

Sunt unele dintre cele mai admirate, greu încercate și faimoase persoane din lume, iar Jane Fonda, Melanie Griffith și Rosanna Arquette demonstrează că există prietenie și într-un mediu atât de competițional cum este Hollywood-ul.

Invidiile, luptele pentru roluri, faimă și bani, relații și putere sunt la ordinea zilei, dar trei actrițe care au fermecat generații întregi arată că viața e mai mult decât atât. Jane Fonda, în vârstă de 85 de ani, a fost pozată în prezența lui Melanie Griffith (65 de ani) și a Rosannei Arquette (63 de ani), în timpul unei ieșiri ca între fete.

Cu zâmbetul pe buze, binedispuse, relaxate și fericite să fie împreună, cele trei grații au făcut deliciul fotografilor. Cochete și arătând că tinerețea e o stare de spirit, nu un număr în buletin, actrițele au ieșit ținându-se de braț din localul în care s-au distrat câteva ore și au stat la povești.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Jane Fonda, cel mai mare regret în relația cu cei trei copii ai ei: „Nu am fost genul de mamă care mi-aș fi dorit să fiu”

Citește și: Melanie Griffith, apariția care a stârnit îngrijorare. Ce au observat fanii pe fața actriței, la cinci ani de când a învins cancerul

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri