Jane Fonda
Divertisment

Jane Fonda / Foto: Profimedia

Jane Fonda, cel mai mare regret în relația cu cei trei copii ai ei: „Nu am fost genul de mamă care mi-aș fi dorit să fiu”

Jane Fonda, celebra actriță în vârstă de 85 de ani, a dezvălui care este cel mai mare regret atunci când vine vorba despre relația cu cei trei copii ai săi. Într-un interviu oferit recent, vedeta de la Hollywood a mărturisit că se gândește la viața sa ca mamă în fiecare zi și că și-ar fi dorit să fie mult mai implicată.

Actrița are trei copii, pe Vanessa Vadim, în vârstă de 54 de ani, pe care o are din fosta căsnicie cu Roger Vadim, în vârstă de 95 de ani, pe Troy O'Donovan Garity, în vârstă de 49 de ani, din fosta căsnicie cu Tom Hayden, acum în vârstă de 83 de ani, și pe Mary Luana Williams, în vârstă de 55 de ani, pe care a adoptat-o împreună cu Tom. 

Citește și: Jane Fonda, dezvăluiri despre boala cu care s-a luptat în secret în tinerețe: ”Credeam că nu voi ajunge să împlinesc 30 de ani!”

Jane Fonda a oferit un interviu pentru CNN, unde a vorbit cu Chris Wallace cele mai mari temeri ale ei din viață și despre cele mai mari regrete. Actrița a declarat că nu a fost „genul de mamă” care și-ar fi dorit să fie pentru copiii ei. 

„Nu am fost genul de mamă care mi-am dorit să fiu pentru copiii mei. Am copii grozavi, talentați, deștepți, iar eu pur și simplu nu am știut cum să fac asta. Știu ce ar fi trebuit să fac acum, dar nu știam atunci. Acum doar încerc să repar”, a declarat actrița, adăugând: „Mă tem să nu ajuns la finalul vieții cu prea multe regrete, pentru că nu mai am timp să fac nimic în acest sens”. 

În luna noiembrie a anului trecut, Jane Fonda a declarat că pasiunea sa pentru activism a avut un impact major asupra vieții sale de familie. 

Citește și: Jane Fonda a mărturisit că nu îi este frică de moarte. Actrița în vârstă de 84 de ani este pregătită pentru orice: „Sunt doar realistă”

„Mă gândesc la viața mea ca mamă în fiecare zi. Este singurul lucru din viața mea care îmi trece prin minte în fiecare moment. Unul dintre lucrurile care m-a surprins recent este fiul meu. Tocmai ce și-a întâmpinat primul copil și când mă uit la el și la soția lui, Simone, sunt uimită”, a spus Jane în urmă cu ceva timp. 

Jane a spus că a fost „prea implicată” în activism și nu a profitat destul de mult de momentele cu copiii ei. În momentul când și-a văzut fiul alături de copilului lui, aceasta a realizat că și-ar fi dorit să fie mai aproape de ei când erau mici. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri