Charlene de Monaco
Divertisment

Charlene de Monaco, apariție rară după ce a ajuns la spital/ Getty Images

Prințesa Charlene de Monaco, din nou în centrul unor controverse. Soția prințului Albert ar locui singură, într-un apartament modest

Vestea că prințesa Charlene s-a întors în Monaco a făcut înconjurul lumii zilele trecute și i-a bucurat pe fanii acesteia, însă acum au apărut informații că aceasta nu ar locui cu soțul ei și, mai mult de atât, nu ar intenționa să-și reia angajamenetele prea curând. 

Chantell Wiittstock, cumnata prințesei Charlene, care lucrează și ca PR pentru fundația acesteia, a dezvăluit că nu se știe deocamdată dacă prințesa Charlene va locui permanent la Palat, potrivit Daily Mail. De asemenea, ea a dezvăluit că reluarea angajamentelor pe care le are depinde de recuperarea ei.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

Înainte de a pleca în Africa de Sud, prințesa Charlene, în vârstă de 42 de ani, a stârnit controverse în Monaco, după ce s-a aflat că trăia într-un apartament modest, de două camere, deasupra unei fabrici de ciocolată, motiv pentru care se crede că aceasta s-ar fi putut întoarce să locuiască acolo.

Prințesa Charlene de Monaco s-a întors acasă după opt luni 

Plecată în țara natală pentru a participa la o campanie împotriva braconajului rinocerilor, fosta înotătoare olimpică s-a ales cu o complicată infecție ORL pentru care a avut nevoie de operație, de vizite repetate la spital și care a pus-o în imposibilitatea de a zbura. După ce s-a refăcut, aceasta s-a întors în Monaco în dimineața zilei de 8 noiembrie.

printesa charlene de monaco

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, prima reacție după ce a ajuns pe patul de spital. Ce a postat pe rețelele sociale 

Conform Nice-Matin, aceasta a fost așteptată de soț și de gemenii Jaques și Gabrielle, care au întâmpinat-o cu un mare buchet de flori. Familia regală s-a urcat apoi într-un elicopter și a zburat spre Monaco.

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal de acest gen. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu ea, însă informațiile medicale au dezvăluit că Charlene a contractat o infecție ORL pentru care a și avut nevoie de câteva operații.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri