Charlene de Monaco
Divertisment

Charlene de Monaco, apariție rară după ce a ajuns la spital/ Getty Images

Prințesa Charlene de Monaco, imagine rară pe rețelele sociale. Cum arată la o lună de când a fost internată în spital

Prințesa Charlene de Monaco a trecut prin momente delicate în ultimele săptămâni. După ce a ajuns la spital de urgență, iar mai apoi s-a recuperat acasă, soția prințului Albert a făcut publică o fotografie inedită, în care fanii au putut să observe cât s-a schimbat.

La câteva zile de când și-a îngrijorat fanii cu un mesaj enigmatic și a lipsit de la un eveniment caritabil, prințesa Charlene de Monaco a făcut publică o fotografie în care apare zâmbind, semn că starea ei de sănătate este mai bună.

Citește și: Ce actriță de top a înlocuit-o pe prințesa Charlene la brațul lui Albert de Monaco, la două evenimente din ultima săptămână

”Dumnezeu să ne binecuvânteze.”, a scris ea în dreptul primei fotografii pe care a făcut-o publică de când a trecut prin momente dificile, fiind internată câteva zile în spital.

Imaginea inedită i-a adus acesteia mii de aprecieri și numeroase comentarii din partea fanilor: ”Mă bucur că zâmbești.!”, ”Sper că te simți bine!”, ”O femeie frumoasă și elegantă.”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

Prințesa Charlene se află în Africa de Sud de mai bine de șase luni

De la mijlocul lunii martie, Charlene se află în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Deși ar fi trebui să se întoarcă deja în Monaco, prințesa s-a ales cu o infecție ORL, așa că nu a putut călători spre casă, notează Daily Mail.

Citește și: Prințesa războinică! Charlene de Monaco, imagine cu puternic impact pusă pe rețelele sociale

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal de acest gen. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu Charlene.

Prințesa Charlene de Monaco s-ar putea întoarce acasă în curând

În cadrul unui interviu pentru People, prințul Albert a dezvăluit că soția lui ar putea să revină acasă chiar în cursul lunii septembrie. Totul depinde, însă, de starea ei de sănătate:”Aștept să se întoarcă și Charlene. Este parte din viața mea, din viețile noastre, parte din viața din Monaco. Îmi doresc să vină acasă, să mă ajute cu copiii și alte lucruri, pentru că este vorba despre muncă de echipă. Când unul lipsește, lucrurile devin mult mai deficile.”, a declarat Albert la începutul lunii septembrie. De atunci, însă, nu s-a mai aflat nimic despre revenirea acesteia. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri