Charlene de Monaco
Divertisment

Charlene de Monaco a fost operată din nou / Getty Images

Prințesa Charlene de Monaco, prima reacție pe internet după ce s-a aflat că ”e într-o locație secretă”:”Sunt binecuvântată!”

Au trecut câteva săptămâni de când prințul Albert de Monaco dezvăluia că soția lui primește îngrijiri medicale într-o ”locație secretă”, departe de Monaco, iar acum Charlene a rupt tăcerea.

După ce prințul Albert a mărturisit că soția lui suferă de ”oboseală fizică și psihică”, Charlene de Monaco a rupt tăcerea pe rețelele sociale. În vârstă de 43 de ani, fosta sportivă a făcut publică o imagine cu cei doi copii ai ei, prințesa Gabriella și prințul Jaques, care își sărbătoresc ziua de naștere.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

”La mulți ani, copilașii mei. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a binecuvântat cu asemenea copii minunați. Sunt cu adevărat binecuvântată. Mama vă iubește.”, a scris ea.

În imaginea făcută publică, cei doi copii ai acesteia și ai prințului Albert, care au împlinit șapte ani, apar îmbrăcați în pijamale și sunt pe cale să sufle în lumânările puse pe tortul ce are forma cifrei șapte. Totodată, în jurul lor sunt așezate baloane colorate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prințul Albert a dezvăluit că Charlene nu se află în Monaco

La câteva zile de când reprezentanți ai palatului regal din Monaco au anunțat că prințesa Charlene nu-și va relua îndatoririle publice și se va odihni în perioada următoare, prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit că aceasta a plecat din Monaco și se află într-o ”locație secretă”, unde se recuperează, departe de el și de copii.

Citește și: Adevărul despre întoarcerea prințesei Charlene în Monaco. Cumnata ei, noi declarații: ”Este foarte fericită să fie acasă!”

”Este bine, dar are nevoie de odihnă și liniște.”, a declarat el în cadrul unui interviu pentru Monaco-Matin.

”Nu se află în Principat, dar în curând vom putea să o vizităm. Nu vă pot spune mai multe. Este vorba de oboseală, nu doar fizică, care poate fi tratată doar cu odihnă.”, a mărturisit el.

De asemenea, el a subliniat că cel mai mult au de suferit copiii lor, Jacques și Gabriella, care suferă din cauza absenței mamei lor.

Pentru mine e simplu, prioritatea mea este familia. Este o perioadă importantă în viața copiilor. IIar atunci când un părinte lipsește din motive medicale, celălalt trebuie să fie acolo. Am auzit mulți prieteni și cunoștințe care îmi spun că și-ar fi dorit să fie acolo pentru copiii lor, să fi renunțat la munca lor. Nu vreau să am astfel de regrete.”, a mai spus el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri