printul albert si printesa charlene
Divertisment

Prințesa Charlene și prințul Albert / Foto: Profimedia

Adevărul despre întoarcerea prințesei Charlene în Monaco. Cumnata ei, noi declarații: ”Este foarte fericită să fie acasă!”

Prințesa Charlene de Monaco a fost în centrul atenției în ultimele luni, pe care le-a petrecut blocată în Africa de Sud din cauza unei infecții ORL. Acum, aceasta s-a întors acasă și „este mai fericită ca niciodată să fie alături de familia ei”.

Informația potrivit căreia Charlene de Monaco ar locui într-un apartament modest, cu două camere, situat deasupra unei fabrici, a făcut înconjurul lumii. Acum, însă, apar alte informații. Mai exact, Chantell Wittstock, cumnata lui Charlene, a negat informațiile apărute zilele trecute, când jurnaliștii citau surse din apropierea acesteia. 

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

”Prințesa este foarte fericită să fie acasă, alături de familie.”, a declarat Chantell, care este căsătorită cu fratele lui Charlene. De asemenea, ea a continuat:”Va sta cu soțul și copiii ei.”, a mai adăugat ea, în cadrul unui interviu pentru Channel 24.

Prințul Albert de Monaco, prima apariție publică fără Charlene

În același timp, la o săptămână de când prințesa Charlene de Monaco, soțul ei, prințul Albert, a călătorit în Dubai, unde a participat la un eveniment.

Potrivit Daily Mail, prințul Albert a participat la Expo din Dubai, fără soția sa. El a fost, însă, însoțit de sora lui, prințesa Stephanie și de fiul ei, Louis Ducruet.

Prințul Albert, singur într-o vizită oficială în Dubai

Prințesa Charlene de Monaco s-a întors acasă după opt luni 

Plecată în țara natală pentru a participa la o campanie împotriva braconajului rinocerilor, fosta înotătoare olimpică s-a ales cu o complicată infecție ORL pentru care a avut nevoie de operație, de vizite repetate la spital și care a pus-o în imposibilitatea de a zbura. După ce s-a refăcut, aceasta s-a întors în Monaco în dimineața zilei de 8 noiembrie.

printesa charlene de monaco

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, prima reacție după ce a ajuns pe patul de spital. Ce a postat pe rețelele sociale 

Conform Nice-Matin, aceasta a fost așteptată de soț și de gemenii Jaques și Gabrielle, care au întâmpinat-o cu un mare buchet de flori. Familia regală s-a urcat apoi într-un elicopter și a zburat spre Monaco.

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal de acest gen. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu ea, însă informațiile medicale au dezvăluit că Charlene a contractat o infecție ORL pentru care a și avut nevoie de câteva operații.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri