Prințesa Charlene de Monaco și soțul ei, Albert
Divertisment

Prințesa Charlene de Monaco și soțul ei, Albert/ Profimedia Images

Prințesa Charlene de Monaco și-a sărbătorit ziua de naștere singură. Aceasta se află în continuare într-o ”locație secretă”

Prințesa Charlene de Monaco se află în continuare ”într-o locație secretă”, unde beneficiază de îngrijiri medicale, motiv pentru care aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere singură. Ea vorbește, însă, cu familia ei la telefon, potrivit revistei People.

Despre starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco s-a vorbit mult în ultimele luni, iar acum, după ce s-a întors la Monaco și a fost internată într-un centru pentru a se vindeca de oboseala emoțională și psihică de care suferă, ea și-a sărbătorit ziua de naștere singură.

Citește și: Adevărul despre întoarcerea prințesei Charlene în Monaco. Cumnata ei, noi declarații: ”Este foarte fericită să fie acasă!”

Deși a fost nevoită să stea departe de soțul ei, prințul Albert și de cei doi copii ai ei, prințesa Gabriella și prințul Jacques, ea a fost sărbătorită pe rețelele sociale de către reprezentanții fundației caritabile și ai Palatului din Monaco, care au distribuit imagini inedite cu aceasta.

”La mulți ani, prințesă Charlene. Te cinstim pentru cât de mult le oferi oamenilor, pentru că te-ai dedicat pentru a le schimba viețile oamenilor din toată lumea, dar și pentru că dedicarea de a salva și schimba vieți este cu adevărat o inspirație.”, a fost mesajul ce a însoțit un clip în care au fost puse imagini inedite din viața lui Charlene, în cadrul acestora ea apărând alături de soțul ei, dar și de copii ori alți oameni dragi ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Când s-ar putea întoarce prințesa Charlene în Monaco

S-a întors în Monaco în 8 noiembrie, după mai bine de jumătate de an în care a stat în Africa de Sud, însă după câteva zile de când a ajuns acasă, prințesa Charlene a fost internată într-o "locație secretă" pentru a se îngriji de sănătatea sa.

De la acel moment, soția prințului Albert de Monaco nu a mai fost văzută în public. Suveranul monegasc a ținut să precizeze că problemele lui Charlene sunt datorate unei oboseli acumulate de ceva vreme și că nu este vorba nicidecum de probleme personale, precum un divorț sau de operații estetice, Covid-19 sau cancer.

Citește și: Grace Kelly și Charlene de Monaco, unite de o tristețe copleșitoare. Au lăsat carierele pentru iubire, dar asta nu le-a adus fericirea

Iată că, recent, au apărut informații conform cărora Charlene s-au putea întoarce în sânul familiei în câteva săptămâni. Dacă aniversarea gemenilor ei, Crăciunul și Revelionul nu au fost sărbătorite de cei dragi, o dată importantă pentru întregul Principat ar putea să o aducă înapoi: ziua de 27 ianuarie, în care este sărbătorită Sfânta Muceniță Devota, cea care patronează spiritual Monaco. În fiecare an, familia regală ia parte la evenimente dedicate sfintei și, totodată, această dată din calendar a marcat anul trecut unul dintre puținele momente în care Charlene a apărut în public.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri